Koupelny Elements se staly nedílnou součástí největšího interiérového centra v ČR

Někdo velmi moudrý kdysi řekl, že neexistuje lepší investice, než do vlastního bydlení a pohodlí. Velkou radost musel mít autor tohoto výroku dne 9. 11. 2017, kdy se v Čestlicích u Prahy otevřelo největší interiérové, bytové a koupelnové centrum u nás, nesoucí název HANÁK FÓRUM.

Náročná rekonstrukce trvala téměř rok. Zahrnovala jak stavební a dispoziční úpravy interiéru včetně nového designového opláštění budovy, tak především zcela novou expozici aktuálních kolekcí nábytku a dveří společnosti HANÁK INTERIÉRY, koupelen ELEMENTS a podlahových krytin KPP Parket.

Výstavní a prodejní plocha je v rozlehlém objektu rozdělená do tří samostatných etáží, přičemž v první etáži naleznou návštěvníci příklady hned několika kompletně zařízených bytů různých velikostí. Veškerý nábytek, kuchyňské sestavy a interiérové dveře umístěné v bytech i výstavních kójích jsou z produkce společnosti HANÁK INTERIÉRY. Koupelny a koupelnové vybavení bytů je pak realizováno ze sortimentu koupelnových center ELEMENTS. Podlahy v bytech jsou řešeny z produktů firmy KPP Parket.

Druhé patro je věnováno výhradně kuchyňským sestavám HANÁK. Zde si na své přijdou milovníci rustikálních kuchyní, kuchyní ve stylu Provance, ale i krásných klasických či hypermoderních kuchyní s provedením dvířek ve vysoce odolném – lesklém laku.

Celé třetí patro patří koupelnám. Zde si mohou návštěvníci vybrat nebo prohlédnout zcela novou generaci koupelnového vybavení představovanou poradenským centrem ELEMENTS. Naleznou tu nejen široký sortiment vodovodních baterií, sprchových koutů, umývadel, van či toalet, ale také příklady nápaditě řešených koupelen na různých půdorysech, ukázky praktických koupelen v bytech běžných velikostí od 1+kk až po 3+kk, trendy keramické obklady v dekorech dřeva a dalších přírodních materiálů či ukázku kompletně zařízené domácí wellness koupelny. Zadní část expozice ELEMENTS je věnována moderním systémům vytápění, ať již se jedná o úsporné plynové kondenzační kotle Brötje, systémy řízeného větrání s rekuperací tepla, nízkoemisní kotle na pevná paliva pro kotlíkové dotace či alternativní zdroje energií, jako jsou tepelná čerpadla nebo solární systémy.


Na důvody, proč se stala značka ELEMENTS součástí interiérového centra HANÁK FÓRUM, jsme se zeptali ředitele společnosti Gienger – ELEMENTS, pana Ing. Vítězslava Hanáka. Ten v úvodu říká: „Koncept HANÁK FÓRA, který dává zákazníkovi možnost si takříkajíc „pod jednou střechou“ komplexně zařídit svůj domov, se nám svou filozofií líbil od samotného počátku. Vybavení koupelen a toalet se dnes totiž běžně stává nedílnou součástí interiéru. A je to právě koncept HANÁK FÓRA, který jedinečným způsobem zákazníkům umožní vybavit si svůj dům či byt nábytkem v jednotném designu a materiálu. To platí i pro koupelny, kdy HANÁK NÁBYTEK vytvořil ucelenou řadu nového koupelnového nábytku pro ELEMENTS, čímž se přenáší základní linka konceptu interiéru i do koupelen.“

Jaké novinky a služby nabídne ELEMENTS v HANÁK FÓRU zákazníkům?

ELEMENTS v HANÁK FÓRU nabídne zákazníkům nejen koupelnové vybavení či topenářskou techniku té nejvyšší kvality, ale zejména profesionální poradenství prémiové úrovně. Naši odborní prodejci nejsou při jednání se zákazníkem jakkoliv limitováni časem. Zákazník tak má jedinečnou možnost si v klidu prohlédnout koupelny a vybrané výrobky, které jsou citlivě zakomponovány do bytů různých metráží.

Vybere si opravdu každý. V rámci poradenství se neomezujemejen na koupelny, ale nabízíme zákazníkům i poradenství v oblasti vytápění, řízeného větrání, hospodaření s vodou a úpravy vody. Samozřejmostí je zpracování špičkových vizualizací nabízených koupelen ve foto kvalitě. Používáme nejlepší vizualizační program na trhu VISOFT. Nespornou výhodou pro zákazníky je také vynikající poloha ELEMENTS v rámci Prahy a obchodní zóny v Čestlicích, vždy volné a bezplatné parkování, dětský koutek pro nejmenší či možnost občerstvení kávou a nealko nápoji. To je jen další přidaná hodnota pro každého, kdo nás v HANÁK FORUM navštíví.


Jak se za Vámi do HANÁK FÓRA zákazníci nejsnáze dostanou?

Velmi jednoduše. Ti, kteří budou přijíždět do Prahy od Brna, sjedou do obchodní a průmyslové zóny v Čestlicích přímo. Na kruhovém objezdu se vydají prvním výjezdem doprava. Objekt HANÁK FÓRUM se nachází nad první světelnou křižovatkou po levé ruce. Přijíždějící od Prahy sjedou na Průhonice, podjedou D1 a na kruhovém objezdu se dají opět doprava nad první světelnou křižovatku. ELEMENTS sídlí ve třetím patře.

Jaké zákazníky očekáváte?

Věřím, že náš showroom ELEMENTS navštíví nejen řada individuálních investorů, ale také zástupci developerů, architektů, designových studií, majitelů wellness hotelů a rekreačních resortů. Všechny je bych chtěl proto závěrem do našeho showroomu co nejsrdečněji pozvat. Přijďte! Rádi Vám představíme zajímavé produkty a trendy, které mohou být pro Vás inspirací a motivací k pořízení nové koupelny a vytápění právě u nás - v ELEMENTS! Celkem je v novém interiérovém, bytovém a koupelnovém centru HANÁK FORUM k vidění 10 kompletně zařízených prémiových interiérů a další sladěné ukázky moderního designového bydlení. Výhodou celého takto vytvořeného konceptu je pro koncového uživatele možnost vytvoření naprosto dokonalé představy o výtvarném i prostorovém uspořádání interiérového řešení bytuči domu s možností dodání veškerého bytového vybavení z jednoho místa. To významně šetří čas a usnadňuje rozhodování.


A proč by si ti, co staví, rekonstruují nebo obnovují vybavení svého interiéru neměli nechat návštěvu HANÁK FORUM ujít? Důvody jsou jednoduché. Naleznou zde spoustu inspirace, nových konceptů, nápadů a chytrých řešení.

Nám již nezbývá než dodat: Přijďte se seznámit se zcela novou generací bydlení, kterou nově otevřené centrum bytového vybavení, interiérů a koupelen HANÁK FORUM v Čestlicích nade vší pochybnost představuje.
18.04.2018 | PR
  • GIENGER spol. s r.o.

    GIENGER spol. s r.o. je součástí silné evropské obchodní GC SKUPINY, jejíž aktivity jsou zaměřeny na velkoobchodní činnost v oboru TZB – topení, sanita, instalace, klimatizace, větrání a elektro. Holding GC SKUPINA tvoří v roce 2016 celkem 8 společností.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444