Koupelnový nástěnný panel nebo klasický sprchový kout?

Hodí se do vaší koupelny moderní sprchový panel nebo raději zvolíte sprchové dveře do vyzděné niky? Náš článek vám pomůže se rozhodnout.

Než začneme, je důležité si uvědomit, že na tuto otázku neexistuje přímá odpověď. To, zda se rozhodnete pro sprchový panel nebo kout, závisí na vašem individuálním designu koupelny a na různých způsobech instalace. Samozřejmě je vhodné také vzít v úvahu faktory, jako je cenové rozpětí a údržba.

Rozdíl mezi sprchovými panely a sprchovým koutem

Sprchové panely jsou skvělým moderním doplňkem vaší koupelny. Jednoduše řečeno, jsou to opravdu velké sprchové hlavice. Nahradí stávající sprchovou hlavici a poskytnou panel vysoký několik centimetrů se sprchovými hlavicemi a tělovými postřikovači vyčnívajícími z povrchu. Jedná se o složitou koupelnovou technologii, která obsahuje fixační prostředky celého systému. 

Mnoho zákazníků se dnes rozhoduje pro sprchové panely. Jsou čisté, nákladově efektivní a skvělá volba při zvažování minimalizace injektáže a zajištění efektivní údržby nemovitosti. Každá koupelna si zaslouží moderní řešení. Sprchové nástěnné panely se obvykle dodávají v soupravách s obrubou, těsnící hmotou a podobně, takže si s malými problémy poradíte sami. 

Pokud chcete, aby vaše koupelna vynikla a zároveň poskytla zážitek z bohatství a vkusu, není pochyb, měli byste přidat stylové obklady. Obklady jsou prospěšné kvůli mnoha věcem, ale nejdůležitější je kreativní svoboda, kterou dlaždice nabízejí. Vyzděné sprchové kouty v nice lze doplnit pouze o sprchové dveře. Při navrhování sprchové stěny nebo prostoru koupelny lze pomocí obkladů vytvořit barevná schémata, zachovat design nebo poskytnout celkový dramatický vzhled. Obklady vám jednoduše poskytnou více kreativních možností a svobody. Pokud je ve vašem srdci prostor pro efekt cihel nebo mramoru, je nejjednodušší způsob, jak použít takový styl na stěny sprchy. 
21.02.2022 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.

  • Los Kachlos s.r.o.

    Los Kachlos je od roku 1996 významný český prodejce obkladů a dlažeb a výhradní dodavatel předních španělských i italských výrobců. Ve značkových showroomech v Praze, Brně, Zlíně, Uherském Hradišti a Bratislavě jsou k vidění obklady do koupelny , obklady do kuchyně , dlažby do interiéru i venkovní dlažby v nejrůznějších stylech a formátech a zejména té nejvyšší kvalitě.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444