Koupelnová symfonie Roca

Filmové ateliéry Barrandov ve středu večer rozezvučely novinky světové jedničky na trhu sanitární keramiky, značky Roca. A to doslova. Během akce Roca Event, pořádané společností Laufen CZ využili bubeničtí mágové Tam Tam Orchestra ke svému vystoupení zbrusu nové vany, umyvadla, klozety a bidety. Velice originálně tak byly představeny nejžhavější trendy ze Španělska, například komfortní série Khroma nebo luxusní vana Emotion.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Značka Roca připravila i pro letošní sezónu designové a uživatelsky atraktivní novinky. Barevná řada Khroma designéra Vincenta Grégoira poskytuje díky speciálnímu povrchu sedátek klozetů a bidetů Roca Soft Texture® uživatelům nebývalý komfort. Barevné poklopy jsou nejen krásné a zásadně oživující prostor, ale velice prakticky se dají využít pro pohodlné sezení při líčení, oblékání dětí a dalších činnostech, které v koupelně vykonáváme. Náročnější klientelu při zařizování venkovského sídla či luxusních bytů v historických městských domech zase jistě osloví v Česku premiérově představená série America, která v kombinaci s třešňovým dřevem působí noblesně rustikálním, ale i velice přívětivým dojmem.

V České republice koncern Roca reprezentuje společnost Laufen CZ, která zaštiťuje značky Laufen, Roca a Jika také v dalších evropských zemích.

11.05.2009

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.

  • Los Kachlos s.r.o.

    Los Kachlos je od roku 1996 významný český prodejce obkladů a dlažeb a výhradní dodavatel předních španělských i italských výrobců. Ve značkových showroomech v Praze, Brně, Zlíně, Uherském Hradišti a Bratislavě jsou k vidění obklady do koupelny , obklady do kuchyně , dlažby do interiéru i venkovní dlažby v nejrůznějších stylech a formátech a zejména té nejvyšší kvalitě.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444