Koupelnová studia elements - inspirace na dosah ruky

Studia elements vám pomůžou s kompletní realizací vaší nové koupelny. Někdy je pro skutečnou inspiraci třeba vidět a zažít konkrétní ukázku koupelnového vybavení v praxi. Právě takový zážitek vám nabídnou studia elements, kterých je momentálně již 11 v celé České republice.

Otevřením koupelnového studia elements v Táboře a v Opavě se tato síť studií rozrostla na celkem 11 míst v ČR. Najdete zde širokou nabídku domácích i světových značek koupelnového vybavení, klasiky i nadčasového designu, trendových stylů i ekonomicky dostupného řešení. Zkušení odborní prodejci vás zde provedou ukázkami koupelen, odborně poradí, představí aktuální trendy a nové úsporné technologie, ukážou vám možnosti v obkladech a dlažbách, vytvoří vám vizualizaci vaší budoucí koupelny. Pro realizaci své koupelny zde najdete skutečně vše.
 
Nové koupelnové studio v Táboře vám nabídne ukázku mnoha konkrétních realizací, které vás zcela jistě ohromí. Jako ochutnávku si můžete prohlédnout tři realizace popsané níže.
 

Koupelna ve dřevě jako oáza klidu a relaxu

Relaxační koupelna naplněná vzácnou a věrnou esencí dřeva a vyvážených barev. Sladěné 
moderní a inovativní vybavení a doplňky zpříjemňují každodenní použití vaší jedinečné koupelny. Volně stojící vana VIGOUR CliviaTop, sprchový kout Trinnity.

Kouzelná koupelna v mramoru

Obklady ztělesňující luxus a sofistikovanost. Se svým krásným mramorovým vybarvením a lesklým povrchem bude vaše koupelna doslova kouzelným prostorem. Keramika, nábytek a baterie jsou z kolekce VIGOUR Derby.

Skandinávská koupelna IV.

Trendy koupelna ve skandinávském stylu, prosvětlená a hřejivá, navodí příjemný dojem klidu a harmonie v prostředí barev obkladů slonová kost a dub. Čistý design skvěle podtrhuje koupelnové vybavení značky VIGOUR DERBY s vanou VIGOUR WHITE.



Pro další inspiraci se podívejte na stránky studií elements, kde najdete další překrásné realizace koupelen. A pokud byste chtěli vyrazit na výlet, zkuste navštívit jedno z koupelnových studií elements v Praze, Brně, Karlových Varech, Opavě, Strakonicích, Ostravě, Zlíně, Napajedlích, Čestlicích či Táboře a sami se tak přesvědčte o kvalitě nabízených produktů i služeb.
27.07.2021 | PR
  • GIENGER spol. s r.o.

    GIENGER spol. s r.o. je součástí silné evropské obchodní GC SKUPINY, jejíž aktivity jsou zaměřeny na velkoobchodní činnost v oboru TZB – topení, sanita, instalace, klimatizace, větrání a elektro. Holding GC SKUPINA tvoří v roce 2016 celkem 8 společností.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444