Koupelnová série Geberit Selnova: Klasicky nadčasová

Koupelna Geberit Selnova nabízí řešení pro koupelny všech velikostí

Koupelna Geberit Selnova nabízí řešení pro koupelny všech velikostí

Koupelnová série Geberit Selnova se vyznačuje skvělým poměrem ceny a výkonu s vysokou kvalitou, která je se značkou Geberit neodmyslitelně spjatá. Její široký sortiment, oblé i hranaté tvary, modulární nábytek, prostorově úsporné verze do malých koupelen a speciální bezbariérový sortiment nabízí řešení pro jakoukoliv situaci.

Vhodné řešení

Umyvadla, toalety a bidety koupelnové série Geberit Selnova existují ve dvou variantách – v ladných organických oblých křivkách nebo v moderních hranatých tvarech. V nabídce je několik typů závěsných WC, která nabízí hned několik výhod: koupelna působí stylově a moderně, prostor okolo WC mísy se snadno udržuje v čistotě a závěsné WC zabírá méně místa. Nabídku doplňují stojící WC v různých designech. Bez ohledu na to, jestli si vyberete závěsné nebo stojící WC, určitě zvažte mísu bez splachovacího okraje Rimfree, která nemá žádná skrytá a nedostupná místa. Díky tomu ji vždy rychle a snadno vyčistíte.
 

Modulární nábytek

Vyskládejte si sestavu podle vašich představ a potřeb: Skříňky v různých šířkách, výškách a hloubkách a v různých barevných vyhotoveních nabízí neomezený prostor pro vaši fantazii. Soupravy štíhlých nábytkových umyvadel a umyvadlových skříněk s dvířky nebo zásuvkami poskytují elegantní a praktický úložný prostor na věci každodenní potřeby. Do zásuvek je možné vložit šikovné úložné boxy. Sortiment doplňují zrcadlové skříňky s volitelným osvětlením. U všech výrobků je samozřejmostí tiché dovírání dvířek i zásuvek.
 

Bezbariérové řešení

Produktová řada Geberit Selnova Comfort myslí na osoby se sníženou pohyblivostí a jejich pohodlí. Výše posazené a prodloužené toalety nebo ergonomická plochá umyvadla s dostatečným prostorem na nohy pod umyvadlem jsou vhodné pro osoby na vozíku a umožňují jim zachovat si svou nezávislost při každodenní hygieně.

www.geberit.cz/selnova
Elegantní umyvadlo se štíhlým okrajem a dobře organizovaný koupelnový nábytek Geberit Selnova
 
Umyvadla Geberit Selnova Comfort poskytují pohodlí osobám se sníženou pohyblivostí
28.05.2020 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444