Koratherm – designové a efektivní vytápění

Radiátor, něco dříve tak prostého, se nyní stává designovým prvkem, který dokáže vytvořit stylový interiér. Seznamujeme vás s řadou designových otopných těles KORATHERM, kterou rozšířil nejnovější model KORATHERM HORIZONTAL VKM.

Široký sortiment ucelené výrobkové řady KORATHERM sestává z pěti základních modelů. Liniové, horizontálně nebo vertikálně orientované otopné profily jsou konstrukčně uspořádány do mnoha typů.

Designová otopná tělesa KORATHERM představují moderní design spojený s efektivním způsobem sdílení tepla ve vytápěné místnosti. Jejich čelní plocha zvýrazňuje sálavou složku tepla a přispívá tak k pocitu tepelné pohody. Otopná tělesa KORATHERM jsou moderním řešením a praktickým doplňkem do předsíní, vstupních hal obytných i veřejných budov, výkladních skříní, zimních zahrad, panoramatických oken, prosklených průchodů, vestibulů apod. Nabízená barevná paleta spolu s variabilně řešeným připojením těchto těles k otopné soustavě rozhodně vyhoví požadavkům i toho nejnáročnějšího zákazníka.

 

Nové, ještě efektivnější zapojení do interiéru

Nejnovější model KORATHERM HORINZONTAL VKM rozšiřuje produktovou řadu designových otopných těles. Spodní středové připojení a regulační ventil, které jsou jeho nedílnou součástí, zvyšují efektivní funkci tohoto tělesa ve všech moderních otopných systémech. Spodní středové připojení u modelu KORATHERM HORIZONTAL VKM umožňuje jeho nenásilné včlenění do interiéru.

Povrchová úprava

Použitá technologie kataforézního lakování základní vrstvy zajišťuje dlouhodobou korozní odolnost. Základní vrstva a kvalitní finální povrch garantují hygienickou nezávadnost povrchu otopné plochy a jsou provedeny s maximálním ohledem na životní prostředí. Základní barevný odstín je bílá RAL 9016. Na zvláštní objednávku lze dodat designová otopná tělesa v jiných barevných odstínech dle vzorníku barev KORATHERM. K dispozici je dalších 21 odstínů, které zodpovídají nejvyšším nárokům zákazníků i architektů.

Základní výbava

Všechny typy jsou dodány včetně ochranného obalu s požadovanou identifikací, odvzdušňovacím ventilem, popř. zaslepovací zátkou a krytováním. Uchycení podle volby zákazníka je dodáváno na základě zvláštní objednávky.

Montáž

U designových otopných těles KORATHERM je v maximální míře kladen důraz na bezpečnost, variabilitu a univerzálnost.

Kvalita

Výrobky KORATHERM představují záruku kvality. Všechny typy jsou testovány na těsnost a zkušební přetlak je 1,3 násobek maximálního provozního přetlaku. Při použití deskových otopných těles v provedení KORATHERM HORIZONTAL VKM je nezbytné, aby pro jejich správnou funkci byl stupeň přednastavení ventilu stanoven výpočtem a byl uveden v projektové dokumentaci.

Pro více informací www.korado.cz.
25.08.2015 | PR
  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444