Konfigurátor jako praktická pomůcka pro výběr interiérových dveří

Dveře UNICO 65  s povrchem SOLO MATRIX - LAZIO

Dveře UNICO 65 s povrchem SOLO MATRIX - LAZIO

Nákup interiérových dveří není jednoduchá záležitost, protože kritérií, kterým je potřeba věnovat pozornost, je opravdu hodně. A vzhledem k tomu, že dveře by měly svým uživatelům sloužit mnoho let, tak určitě není vhodné jejich výběr podceňovat. Sušický výrobce SOLODOOR proto nabízí všem, kteří řeší, jaké dveře by se do jejich domácnosti nejlépe hodily, možnost využití konfigurátoru.

Konfigurátor, nástroj pro vizualizace, je zdarma k dispozici na webových stránkách: www.sestavsidvere.cz.

Konfigurátor nabízí možnost volit dle dekoru a také dle konkrétního modelu z nabídky dveří SOLODOOR. Množství dekorů, ze kterých mohou zákazníci vybírat, je prakticky nepřeberné. Kromě vzhledu je ale vhodné zaměřit se také na odolnost jednotlivých povrchů. Pro lepší orientaci jsou povrchy rozděleny do 5 skupin. Při volbě modelu je potřeba vycházet z typu a funkce místnosti, do které jsou dveře plánovány.

Do tohoto praktického nástroje pro vizualizace lze také nahrát vlastní fotografie a vyzkoušet si různé modely a dekory v konkrétním interiéru. Díky tomu si každý může udělat představu, jak by dané dveře vypadaly přímo v jeho domácnosti a rozhodnout se, jestli to odpovídá jeho vkusu a požadavkům. A pokud zjistí, že to není úplně ono, může jednoduše a rychle vyzkoušet jiný model nebo dekor a nákup realizovat až ve chvíli, kdy je se svojí volbou zcela spokojen.

Foto vlevo: Dveře VERTIGO 3 s povrchem SOLO MATRIX - MYSTERY
Foto vpravo: Dveře RAINBOW 18 s povrchem lak - HEAVEN


Společnost SOLODOOR a.s. nabízí kromě širokého portfolia interiérových dveří a zárubní také odborné poradenství a poskytuje na všechny své modelové řady záruku 5 let.

Více informací najdete na: www.solodoor.cz


Fotografie: SOLODOOR a.s.
26.03.2024 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • ROCKWOOL, a.s.

    ROCKWOOL, a.s. patří do Skupiny ROCKWOOL – předního světového výrobce kamenné minerální vlny – dodavatele výrobků a systémových řešení, které vedou k zvýšení energetické účinnosti, požární odolnosti a zlepšení akustiky stavebních objektů. Kamenná vlna je přírodním materiálem, je recyklovatelná a šetrná k přírodě

  • Wienerberger

    Skupina  Wienerberger je součástí nadnárodního koncernu Wienerberger Ziegelindustrie AG, který představuje největšího světového výrobce cihel a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny v Evropě . Skupina působí ve více než 26 zemích světa. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení.

  • HON - okna, dveře

    Eurookna a vchodové dveře děláme už více než 93 let. S našimi okny budete přírodě nablízku. Tradici výroby nejen dřevěných oken a dveří, ale i jiných truhlářských výrobků založil v roce 1924 náš děda. Dnes vyrábíme dřevěná a dřevohliníková okna, vchodové dveře , posuvky a balkónové dveře, repliky historických oken na památkově chráněné stavby a další otvorové výplně na všechny druhy staveb, od moderních domů až po kostely.

  • Yale

    Firma Yale vyrábí klíče, zámky a bezpečnostní systémy a dodává je milionům lidí do více než 125 zemí celého světa. Jako jedna z nejstarších mezinárodních značek patří Yale mezi nejznámější a nejrespektovanější jména mezi výrobci zámků. V její historii najdete zásadní novace pro celý průmysl. Představuje kvalitu, design, spolehlivost, důvěru a co je nejdůležitější – bezpečnost. Cílem společnosti Yale je dát zákazníkům pocit bezpečí, aby si mohli plně užívat života bez starostí a mít volnost výběru.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444