Konference INTERIÉRY 2021 - 10. ročník

Hlavní téma: #vize #inovace #realizace

Ve čtvrtek 4. listopadu 2021 se koná jubilejní 10. ročník konference INTERIÉRY, která je určena interiérovým designérům, architektům, výrobcům nábytku a dalším profesionálům z oboru interiérů.

Akce bude probíhat v Brně, na BVV v přednáškovém sále Rotunda, který má úžasnou atmosféru.

Program přednášek je již znám a těšit se můžete na mnoho zajímavých témat, která mají posluchače posunout v kreativním myšlení a k inovacím, dodat odvahu k úžasným realizacím a uskutečnění svých vizí.
 

Kdo bude přednášet a o čem?

Milan Vrbík bude prezentovat vznik a záměr Institutu interiérových designérů, Tomáš Podrázský otevře důležité téma „Jak a proč odmítat zakázky“. Následně se slova ujme Richard Sajdl, který bude hovořit o výzkumu potřeb uživatelů nábytku. Poté se dostane slovo specialista na ergonomii Tomáš Fassati. První blok uzavře Jiří Pivoňka s inspirací k používání nábytkového kování inovativním způsobem.

V dalším bloku se podíváme na téma virtuální reality, kterou si budete moci vyzkoušet i v praxi. To si pro posluchače připraví Ondřej Valach. Velmi zajímavé téma je „3D tisk a upcyklace v oboru nábytku“, které má z praxe vyzkoušené David Škaroupka. Jak rychle změřit prostor do projektu? Na to odpoví Ivan Cimr. Jak pracovat s umělou inteligencí a smart zařízeními v interiéru odprezentuje Martin Čermák. Poté čeká posluchače téma elektrifikace nábytku od Lukáše Sládka
 
Následující část zahájí Kryštof Haničinec a bude hovořit o tématu psychologie prostoru a jeho výzkumu vybavení domácností. Poté se dozvíme, jak se vybíraly nové barvy skel od Kláry Soukupové. Pak čeká posluchače málo skloňované téma neuroestetika v praxi, na které je specialistka Dominika Grygarová. Následně se podíváme na dekor, který jste určitě přehlédli a na který vás upozorní Simona Hynková. Je růžový interiér šik nebo kýč? Na to odpoví designér Alex Brut.

Poslední blok zahájí Petr Krajáč specialista na kreativitu a inovace. Poté vás překvapí vlastnosti dřevěných podlah, které vám představí Libor Fojtík. Jak si poradit s nehořlavými povrchy? Na to odpoví Štěpán Malík. Dá se bydlet pod zemí – a jak? Tutu vizi i realizaci ukáže Martin Pribila. Celou akci ukončí designérka Mirka Došlá, kterou známe z televizního pořadu a která se podělí o své vize a přístup k navrhování.

Přesný program najdete na https://konference-interiery.cz/program/

REGISTRACE pro posluchače je spuštěna – hlaste se!

 
Těšíme se na vás!
12.10.2021

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Architektonická kancelář Křivka s.r.o.

    Architektonická kancelář Křivka nabízí kompletní služby v oblasti architektonických a projekčních prací. Kancelář byla založena v roce 1990 Ing. arch. Lubomírem Křivkou.

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444