Komplexní řešení vaší rekonstrukce

Foto: ©AGC Glass Europe, celoskleněné dělící příčky, Planibel Linea Azzura

Foto: ©AGC Glass Europe, celoskleněné dělící příčky, Planibel Linea Azzura

Sklo je fascinující materiál, který se jako moderní stavební prvek objevuje stále častěji v oblasti interiérového designu. Nespornou výhodou skla jsou jeho jedinečné vlastnosti: odolnost, funkčnost, design, snadná údržba a široké možnosti využití. Navíc sklo v různých aplikacích odpovídá všem bezpečnostním normám a je často využíváno ve složitějších aplikacích. S tím jsou spojené stále vyšší nároky architektů, projektantů a investorů na kvalitu montáže a především samotného výrobku.

V současné době je díky požadavkům na dokonalé provedení interiérů a inovacím v technologii výroby možné vyrábět nepřeberné množství druhů, tvarů a grafických úprav skel. Mezi naše sklenářské služby tak automaticky patří široké možnosti opracování skel na míru - řezání, broušení, vrtání a další. S tímto vědomím pracují zkušení sklenáři v síti Glastetik výhradně se skly ze skláren AGC.
Foto: ©AGC Glass Europe, obložení stěn a knihovny, Matelac a Lacobel Green Pastel 

Glastetik je síť sklenářských firem, které se zabývají instalacemi designových skel v interiéru po celé ČR. Nabízí komplexní sklenářské služby v oblasti interiérových skel, od zaměření po instalaci. Jejich specializací jsou skleněné obklady, dveře, dělicí příčky, zrcadla, rámování obrazů, přesklívání oken a další sklenářské práce. Zároveň představuje vaši inspiraci pro váš domov. Naleznete zde nejen novinky produktů společnosti AGC, ale také zajímavé fotografie realizací povzbuzující k proměně interiéru.
Foto: © AGC Glass Europe, obklad stěny za kuchyňskou linkou, skleněný stůl v matném provedení, Matelac T Moka a Lacobel T White Oyster

V Glastetik vám odpoví na otázku: „Na koho se mohu v případě podobné realizace obrátit?“ Všechny zajímavé realizace a především důležité kontakty na ty správné, šikovné instalační firmy naleznete na webových stránkách www.Glastetik.cz. Přesvědčte se sami.

Foto vlevo: © AGC Glass Europe, celoskleněné zábradlí schodiště, Stratobel  
Foto vpravo: ©AGC Glass Europe, magnetická popisovací stěna, Lacobel White Pure

Glastetik přináší komplexní řešení, od zaměření po instalaci. Obraťte se na specialistku na interiérová skla, ráda vám poradí:
Mgr. Klára Soukupová
Tel.: 720 935 752
klara.soukupova@eu.agc.com
28.11.2018
  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444