Komfort bez kompromisu

Zaměřeno na udržitelnější řešení klimatického pohodlí

Společnost PURMO zmapovala silný směr, aby lépe sloužila potřebám svých zákazníků a světu, který čelí výzvám měnícího se klimatu, ubývajících zdrojů a rostoucí populace. Tato strategie je založena na poskytování udržitelnějších a integrovanějších řešení vytápění a chlazení. 

PURMO také vytvořilo nový vizuální vesmír s výrazným symbolem značky, který odráží odborné znalosti společnosti v oblasti vytápění a chlazení.

Slib společnosti PURMO pro trh je „dodávat komfort “, čehož má být dosaženo jedinečným komplexním systémovým přístupem, který optimalizuje výkon topných a chladicích systémů. Společnost nabízí nesrovnatelnou škálu produktů a řešení se čtyřmi oblastmi zaměření, aby posunula změnu směrem k udržitelnějším řešením klimatického pohodlí.

  1. Zlepšení efektivnosti optimalizací energetické účinnosti řešení, např. v oblasti přesnosti systému bez ovlivnění klimatického komfortu.
  2. Lepší integrace při řešení do inovativních systémů ke zvýšení výkonu. Poskytnutím kompletních řešení namísto komponentů je zaručena úroveň klimatického komfortu, která zahrnuje několik výhod optimalizace.
  3. Pracovat chytřeji díky podpoře projektantů, velkoobchodníků a instalačních firem s řadou výhod, které usnadňují každodenní život, zvyšují efektivitu práce a přinášejí lepší řešení.
  4. Snížením stopy omezením spotřeby zdrojů, jako jsou energie a voda, a snižováním dopadu výrobních procesů na planetu. Kromě toho se společnost PURMO zavazuje neustále investovat do udržitelné kvality a inovací s ohledem na celý životní cyklus našich produktů.

Udržitelnější řešení vytápění a chlazení budou hrát vedoucí úlohu při řešení některých výzev, kterým svět čelí. Například podle aktuálních předpovědí dosáhne světová populace v příštích 30 letech téměř 10 miliard - a téměř 70 % těchto lidí bude žít ve městech. To ukazuje, jak důležitá budou udržitelná řešení pro optimální vnitřní klima. PURMO má zkušenosti a dovednosti potřebné k vytvoření udržitelného klimatického komfortu v nových komerčních nemovitostech, soukromých domech a projektech renovace.

Strategie celkově pomůže zvýšit energetickou účinnost ve velkých i malých budovách a dá zákazníkům jistotu, že se mohou spolehnout na PURMO jako svého důvěryhodného partnera pro integrovaná řešení udržitelného klimatického komfortu pro vytápění a chlazení.

Více informací na: www.purmo.com/cz/
26.10.2020 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • IZOLTECH s.r.o. - technické izolace a zateplení budov

    Prodej, konzultace a realizace v oborech stavebních izolací a zateplení budov (fasádní zateplovací systémy, izolace staveb a rozvodů topení, sanity a klimatizací)

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.

  • STIEBEL ELTRON spol. s r.o.

    STIEBEL ELTRON patří k technologickým lídrům v oblasti ohřevu vody, vytápění a technologií využívajících obnovitelných zdrojů. Široké portfolio produktů tvoří zásobníkové a průtokové ohřívače vody, akumulační kamna, přímotopné konvektory, osoušeče rukou, tepelná čerpadla, ventilační jednotky a solární zařízení.

  • AC Heating

    Tepelná čerpadla AC Heating české výroby, jsou určena pro vytápění rodinných domů, bytových domů i komerčních komplexů. Tepelná čerpadla jsou vybavena plynulým řízením výkonu (invertorem) a řízeným vstřikováním chladiva. Jsou vhodná pro radiátory, podlahové vytápění, stěnové topení, stropní chlazení. Řídicí systém xCC umožňuje v základním vybavení možnost připojit k internetu. Jedná se o zařízení v nejúspornější energetické třídě A +++.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444