Kolekce MyDay oslovuje krásou a přirozeností

Stylová úprava koupelny je rostoucím důkazem vysoké kultury bydlení. Silný trend směřuje k elegantnější lehkosti a citu. Keramag nyní na našem trhu prezentuje kompletní koupelnovou řadu od návrhářky Cornelie Thiesové.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

MyDay se originalitou svého uspořádání výrazně liší od více či méně shodných produktů.


Nezaměnitelný styl řady MyDay vyniká u umyvadel, která se vyznačují velkými oblouky, vybíhajícími úzkým okrajem a širokou rovnou plochou pro umístění armatury. Dojem výrazného odlehčení vyvolává zkosení bočních stran a zvláštní uspořádání čela umyvadla. Poutavá je velká odtoková zátka s pochromovaným okrajem, jejíž tvar vyvolává asociace s charakteristickým vzhledem moderních mobilních telefonů. V uspořádání promyšleném do nejmenších podrobností chybí přepadový otvor. Jeho funkci přebírá skrytý odtokový a přepadový systém „Clou“, který lze volitelně použít vedle odtoku.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Měřítka pro důsledné uplatnění formy a funkčnosti vytváří i velmi kvalitní nábytkový program MyDay. U skříněk a úchytů pokračuje měkká základní linie. Hrany nábytku se obdobně jako umyvadla vyznačují velkými oblouky. Čela zásuvek probíhají kolem hran a zvýrazňují kvalitativně vysoký celkový dojem série. Všechny spodní skříňky mají zásuvky se zpomaleným dovíracím mechanismem. Zvlášť velkoryse působící prostředí vytváří průběžným čelem se širokým madlem spodní skříňka dvojitého umyvadla.

Celý program MayDay zahrnuje umyvadla, dvojumyvadlo, vestavěná umyvadla, umývátka, po jednom nástěnném WC a bidetu, spodní skříňky, vysokou skříňku, zrcadla, sprchové vaničky, sprchové kouty, zástěny a vany.

03.07.2012 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.

  • Los Kachlos s.r.o.

    Los Kachlos je od roku 1996 významný český prodejce obkladů a dlažeb a výhradní dodavatel předních španělských i italských výrobců. Ve značkových showroomech v Praze, Brně, Zlíně, Uherském Hradišti a Bratislavě jsou k vidění obklady do koupelny , obklady do kuchyně , dlažby do interiéru i venkovní dlažby v nejrůznějších stylech a formátech a zejména té nejvyšší kvalitě.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444