Kolaudace nových bytů v Roztokách u Prahy

Společnost EKOSPOL a.s. v říjnu 2005 úspěšně dokončila a zkolaudovala  výstavbu bytových domů v Roztokách u Prahy v lokalitě „V Solníkách III“. Všechny byty v III.etapě stejně jako v I. etapě byly prodány před dokončením. To je zvlášť významné, vezmeme – li v úvahu skutečnost, že u řady developerských projektů jiných firem zůstává mnoho bytů neprodaných dlouho po kolaudaci.

Výstavba navazuje na úspěšný bytový projekt „V Solníkách I“, kde Ekospol úspěšně zrealizoval a před dokončením výstavby prodal 151 bytů vysokého evropského standardu. Bytový projekt „V Solníkách III“ je součástí největšího developerského projektu bydlení současnosti v ČR, který realizuje přední stavební a developerská společnost EKOSPOL a.s. na 400.000m2 stavebních pozemků.

Celkem 136 bytů v Roztokách „V Solníkách III“ o celkové bytové podlahové ploše přes 6.464m2 je umístěno ve třech čtyřpodlažních domech v sedmi sekcích s pultovou střechou. Domy obsahují celkem 136 bytů, z toho 104 bytů 1+kk a 32 bytů 3 + kk o výměrách 30,20m2 až 74,14m2. Všechny byty mají balkony a sklepní kóje umístěné v suterénech domů. Zde jsou rovněž společné prostory pro majitele bytů a místnost správce objektů. Standardně jsou v bytech osazeny veškeré zařizovací předměty včetně vodovodních baterií, obklady a dlažby koupelnách a WC, dlažby v prostoru kuchyňského koutu, v bytových chodbách i společných prostorách domu. V obytných místnostech jsou standardně položeny koberce, dle požadavku klientů plovoucí laminátové podlahy nebo provedena příprava pro její položení. Pro osazení kuchyňské linky jsou připraveny veškeré přívody včetně přívodu na myčku dle požadavků klientů. Okna jsou plastová s vynikajícím tepelným odporem zamezujícím únikům tepla. Vytápění a ohřev teplé vody je zajištěn ekologickou plynovou kotelnou. Okolí bytových domů je ozeleněno a osázeno dřevinami. Pro obyvatele jsou k dispozici i dvě dětské hřiště s pískovištěm a lavičkami. Veškeré práce jsou tradičně provedeny ve vynikající kvalitě v souladu s evropskými certifikáty ISO 9001, ISO 14001 a BOZP OHSAS 18001 jejichž je společnost EKOSPOL a.s. jako jedna z mála developerských společností držitelem.


Zároveň s dokončením bytových domů byla dokončena a zkolaudována výstavba kompletní infrastruktury (voda, kanalizace, plyn, elektřina, komunikace, veřejné osvětlení, sdělovací kabely) pro 92 stavebních parcel pro rodinné domy v této lokalitě. Výstavba infrastruktury pro 101 parcel v I.etapě byla dokončeno již v loňském roce.

Mimořádný zájem ze strany klientů o tuto lokalitu je daný jejím vynikajícím umístěním v ekologicky čistém prostředí s kompletní občanskou vybaveností a výbornou dopravní dostupností do centra Prahy.


Pro financování bytů v této lokalitě většina z klientů Ekospolu využila financování pomocí vyjímečně výhodného produktu „Hypotéka Ekospol“ při kterém lze koupi bytu z nabídky Ekospol financovat až 100% hypotékou, přičemž základní cena bytu není navyšována oproti splátkovému kalendáři který kopíruje výstavbu a klienti mohou splácet hypoteční úvěr až 30 let s minimálními úroky.

Stejný způsob financování „Hypotékou Ekospol“ využívají klienti Ekospolu i v právě dokončované výstavbě „U Hostivařské přehrady“ na Praze 15 s 218 byty ve vyjímečné lokalitě v těsném sousedství lesoparku s nádherným výhledem na hostivařskou přehradu a panorama Prahy a novém projektu „Bytový areál Boloňská“ na Praze 15 s 276 byty kde Ekospol v duchu svého motta „Nejlevnější byty evropské kvality“ nabízí byty již od 26.000,-Kč /m2 vč. DPH.

02.11.2005

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444