Kobercové čtverce nejen do kancelářských prostor

Pokud se řekne kobercové čtverce, většina z vás si vybaví kanceláře či jiné komerční prostory, kde většinou tyto podlahové krytiny ve velké míře naleznete. Kobercové čtverce jsou však mezi podlahovými krytinami stále populárnější i v domácnosti a to díky řadě výhod, které nabízejí oproti kobercům v rolích.

Mezi hlavní a nejdůležitější výhody patří: jednoduchá manipulace, kombinovatelnost barev, jednoduchá a rychlá pokládka i vysoká odolnost, to jsou klíčové přednosti této podlahové krytiny. Další nespornou výhodu, což uzná jistě většina z vás a rozhodně není zanedbatelná ba naopak je, že při nějaké té nehodě, vyměníte poškozené kusy za nové a nemusíte kupovat celou novou krytinu a ani vystěhovávat danou místnost, což je jak z ekonomického, tak časového hlediska jistě mnohem sympatičtější.


Kobercové čtverce jsou vhodné do kancelářských prostor (k použití na zdvojené podlahy), do reprezentativních interiérů, ale také obývacích pokojů, dětských pokojíků, hal, předsíní a dalších prostor s vysokými nároky na design, odolnost a funkčnost.


Pokud tedy toužíte po originální podlaze, kterou bude obdivovat nejedna návštěva, jsme schopni nabídnout individuální design dle požadavku zákazníka. Stačí jen navštívit některou z našich 58 prodejen po celé České republice a zeptat se našeho vyškoleného personálu, který je připraven vám se vším pomoci.


Na vaší návštěvu se těší BRENO.cz.
29.01.2018

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444