Klidné bydlení na kouzelném místě

Jsou místa, kde na nás okamžitě dýchne cosi tajemného. Nejde to popsat, nejde to nahmatat ani vyfotografovat, ale jakýmsi nepojmenovaným smyslem to všichni cítíme. Připadáme si, jako kdybychom se vrátili do míst, kde už jsme kdysi dávno byli. Kde nás cosi ponouká: „Posaď se a zhluboka dýchej. Není kam spěchat, tady jsi doma.“

Jedním z takových míst s nepopiratelným geniem loci jsou pražské Modřany. Nic na tom nezměnila ani sídlištní výstavba z osmdesátých let minulého století. Typickými pro Modřany zůstávají prvorepublikové kolonie rodinných domků, usazené na malebném východním úbočí vltavského údolí.

Jen si to představte: Ráno se probudit do zpěvu ptáků… Pokochat se výhledem přes Vltavu a Lahovický most směrem k Radotínu a do údolí Berounky... Užívat si atmosféru ospalého rána na tichém předměstí...

I tak může začít váš den v novém bytě v útulném rezidenčním projektu Rezidence 3D. Jeho součástí jsou tři domy, připravené splnit vaše sny o vlastním bytu.

Komorní bytový soubor zahrnuje pouhých 27 bytových jednotek, rozdělených do tří viladomů s označením X, Y a Z.  Názvy domů symbolizují nové dimenze bydlení nabízející veškeré pohodlí, které potřebujete.

Dům X má tři nadzemní podlaží, dům Y pět a Z čtyři. Všechny jsou citlivě zasazeny do mírně svažitého terénu. Jednotlivé domy jsou odlišné členitostí a barevností fasád, každý z nich je unikátní.

Dispozice bytů zahrnují velikosti od 2 + kk do 5 + kk. Výměra bytů se pohybuje od 48 do 119 m2. Ke všem bytovým jednotkám v přízemí náleží terasa, u bytů v přízemí navíc zahrádky, navzájem oddělené plotem.

Garážová stání - ke každému bytu nejméně jedno - jsou umístěna v podzemním podlaží, které je pro všechny tři domy propojeno. V podzemním podlaží se rovněž nacházejí sklepní kóje. Z každého bytu - ať už z okna nebo z terasy - je výhled do údolí Vltavy.

Dostupnost z lokality Rezidence 3D do centra je velmi dobrá - autobusem nebo tramvají se dostanete na metro za 15 až 20 minut. Pro cesty autem je snadné napojení na Pražský okruh a na dálnici D1. V centru Modřan, které je od místa stavby vzdáleno jen několik minut pěší chůze, naleznete obchodní centrum s řadou obchodů, polikliniku, lékárnu, poštu a další provozovny. Nedaleko je také základní škola, mateřské školy, základní umělecká škola, gymnázium.

K procházkám do přírody slouží Modřanská rokle, milovníci cyklistiky mohou využít atraktivní cyklostezku podle Vltavy až na Zbraslav (Závist) a dál do Vraného nad Vltavou.

 

     

27.06.2011 | PR
  • Trigema a.s.

    Trigema je developerskou společností s přesahem do dalších aktivit. Výsledkem developerské práce jsou bytové domy Chytrého bydlení , které jsou v současnosti nabízeny už ve třech kvalitativních úrovních. Vedle té základní je to Plus a Premium.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444