Klidné Vánoce nebudou díky bezpečnostním dveřím jen frází. Co vše díky nim získáte?

Vánoce pomalu ale jistě klepou na dveře a většina z nás si přeje jediné – užít si je v klidu a bezpečí s těmi, které máme rádi. Pořízením bezpečnostních dveří se vám to snadno splní.

Po zkušenostech s bezpečnostními dveřmi chodí Ježíšek raději oknem

Bezpečnostní dveře mají řadu výhod. Tou největší je bezpečnostní třída 3, která ochrání vás i vaši domácnost proti zlodějům. Ti totiž ani o Vánocích neodkládají nářadí a dokážou pěkně zkazit svátky. Bezpečnostní dveře často odradí už od pohledu. A když ne, tak snahám o násilné překonání páčidlem, vrtačkou nebo šroubovákem bez problému odolají, stejně jako pokusům o jejich vysazení. Zámek navíc ustojí snahy o odvrtání, vyplanžetování nebo vylomení. Přes takovéto vchodové dveře do domu nebo bytu se zkrátka nikdo nedostane. I Ježíšek chodí raději oknem.
 

O výběru koled si rozhodněte sami

Bydlíte v paneláku? Pak asi víte, jak protivný může být hluk z chodby a okolních bytů. Sousedé si vyměňují tipy na slevy vánočních ponožek a několikrát za den uslyšíte Nesem vám noviny, aniž byste chtěli. Bezpečnostní dveře mají dvojité těsnění a skvělé protihlukové vlastnosti. Dokáží pojmout zvuky o síle až 44 decibelů. Ruch z běžných činností k vám domů nepronikne a vy si užijete opravdu klidné Vánoce.
 

Bezpečnostní dveře vás ochrání i proti požáru

Předvánoční přípravy jsou typické i zvýšeným používáním trouby. Víc než kdy jindy tedy hrozí vznik požáru. Bezpečnostní dveře s protipožární ochranou po určitou dobu zabrání šíření ohně a plamenů a poskytnou vám dostatečný čas k opuštění bytu.
 

Dopřejte si vánoční atmosféru už při příchodu domů

Bezpečnostní dveře jsou nejen funkční, ale i krásné na pohled. Chcete-li je ještě něčím ozvláštnit, pořiďte si k nim i držák na věnec. Díky němu budete svátečně naladění ještě než vstoupíte do bytu. V nabídce najdete magnetický držák vhodný pro dveře s ocelovým jádrem nebo univerzální držák, který se připevňuje pod kukátko.
 
 

Svěřte se do rukou odborníků

Bezpečnostní dveře představují investici, která se rozhodně vyplatí. Při jejich pořizování si ověřte, že jsou certifikované a mají veškeré bezpečnostní prvky. Chcete-li opravdovou kvalitu za férovou cenu, kontaktujte firmu HT dveře. Díky mnohaletým zkušenostem vám odborní pracovníci se vším poradí a postarají se o kompletní výměnu včetně zárubní.
20.12.2018 | PR
  • HT dveře - Bezpečnostní dveře

    Prodáváme a montujeme bezpečnostní dveře, zajišťujeme jejich servis. Zabezpečte svůj majetek i rodinu před nezvanými návštěvníky. Pokud hledáte bezpečnostní dveře do bytu nebo rodinného domu, u nás si vyberete ty pravé. Které doporučujeme?


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444