Klasika úsporně - novinky ve venkovním osvětlení

Krásné počasí nás stále více láká ke trávení večerů na zahradách, balkonech a terasách. Abyste si atmosféru klidného večera s přáteli nebo třeba jen o samotě s knihou mohli užívat co nejdéle, vyberte si vhodné venkovní osvětlení.

Design, životnost, bezúdržbovost a úspora

Při výběru venkovního svítidla pozornost soustředíme nejen na design, ale také na energetickou náročnost svítidla, jeho životnost a bezúdržbovost. Venkovní svítidla by měla být speciálně navržena do venkovního prostředí, aby dokázala odolat dešti a povětrnostním podmínkám. Při výběru tedy vyhledávajte ta s maximální ochranou proti vlhkosti a prachu.
 
Určitě se vyplatí investovat do venkovních svítidel, ve kterých je integrována technologie LED. Nemusíte se tak starat o spotřebu elektrické energie. LED technologie nejenže poskytuje příjemné bílé světlo, ale především šetří peníze a životní prostředí. Výrobce venkovního osvětlení s LED technologií garantuje až patnáctiletou životnost.

Představujeme svítidla, která splní veškeré náročné požadavky na venkovní osvětlení:

Svítidla Robin

Klasický svítící společník pro vaše venkovní prostory v novém designovém kabátku. Svítidla jsou dostupná v mnoha variantách, v odstínu bílé nebo černé barvy. Vyrobeno z materiálové kombinace hliník – umělá hmota. 
 

Svítidlo Cottage  

Líbí se vám venkovský styl? Pak si zamilujete tradiční svítidla Cottage s designem plynové lampy. Okouzlující tajemná rodina zahradních svítidel, která neotřele vytváří atmosféru v zahradě, je vyrobena z hliníku a umělé hmoty. Cottage vydává příjemné, hřejivě bílé světlo. Svítidla poskytnou vašim venkovním prostorům klasický a zároveň moderní styl.

Výhody venkovních svítidel PHILIPS: 

  • Vysoce kvalitní světlo LED 
Technologie LED integrovaná v těchto svítidlech představuje unikátní řešení, vyvinuté společností Philips. Zapínají se okamžitě a současně umožňují optimální světelný výkon, který nechá vyniknout jasným barvám vaší zahrady. 
 
  • Hřejivé bílé světlo 
Svítidla nabízí hřejivé bílé světlo, které vytváří útulnou atmosféru. 

  • IP44 – odolné proti vlivům počasí
Venkovní svítidla Philips jsou navržena speciálně pro vlhká venkovní prostředí. Byla podrobena přísným testům, které ověřily jejich voděodolnost. Stupeň krytí IP se popisuje dvěma údaji. První označuje stupeň ochrany proti prachu a druhý proti vodě. Toto venkovní svítidlo je zkonstruováno se stupněm krytí IP44: je chráněno proti stříkající vodě a jedná se o výrobek nejčastěji a ideálně používaný ve venkovním prostředí.

 
Svítidlo Cottage    
  • Dlouhá životnost až 15 let
Svítidla Philips poskytují zdroj světla, na který se můžete spolehnout. Integrované diody Philips vydrží až 15 000 hodin (což se rovná 15 letům, vycházíme-li z průměrného používání 3 hodiny denně, při nejméně 13 000 spínacích cyklech). Už nikdy nemusíte starat o údržbu ani o výměnu žárovky. 
 
  • Úspora energie
Technologie LED vám pomáhá šetřit vaše peníze a životní prostředí.

Kde venkovní svítidla s LED technologií nakoupit?

Venkovní svítidla můžete zakoupit online.
Navštivte adresu specializovaného e-shopu www.ledko.cz.
20.05.2015 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444