Klasický versus gastro nábytek

Nábytek do restaurace

Nábytek do restaurace

Zařizujete svou první restauraci? Gratulujeme. To nejdůležitější máte za sebou. Rozhodnutí jít do toho. Krokem číslo dvě je volba vhodného nábytku. V první řadě pro gastro nábytek nechoďte do Ikei. Nic proti severskému nábytkářskému gigantu, ale nábytek do restaurace se přeci jen vyplácí nakupovat ve specializovaných obchodech. On je totiž v mnoha ohledech specifický.

Srovnání klasického a gastro nábytku

Na restaurační nábytek se kladou mnohem vyšší nároky. Vezměte si například vytížení a stupeň zátěže vaší domácí jídelny, tedy stolu a židlí. Na nich zřejmě sedíte při snídani a večeři, o víkendech i během obědů. To je v průměru hodina denně, tedy sedm hodin týdně.

Nábytek do restaurace musí vydržet

A se svým nábytkem nyní srovnejte vytížení stolů a židlí plně obsazené restaurace. Na nich se strávníci střídají mnohdy od rána do večera. Strávníci všech váhových kategorií nutno podotknout. Veškeré jídelní i barové židle, křesílka a lavice se pod jejich vahou samozřejmě nesmí zhroutit.

Nábytek nenáročný na údržbu

Dalším parametrem gastro nábytku je jeho nenáročná údržba, a to i při vysokém stupni znečištění. Většině strávníků a konzumentů občas něco ukápne na stůl i židli. A to něco ho samozřejmě nesmí poškodit. Všechny části nábytku do restaurace tedy musí být snadno a rychle čistitelné a připravené tak na strávníka dalšího.

Nakupujte na specializovaných e-shopech

Už rozumíte, proč je gastro nábytek specifickou kategorií? A kde takový nábytek seženete? Například na e-shopu dublino.cz, jež se na nábytek do restaurací, barů a hotelů specializuje. Najdete na něm vše, co si vaše gastronomické či barové zařízení žádá. Židle (jídelní, barové, vintage, retro i industriální), lavicové systémy, konferenční i banketový nábytek, křesla i pohovky, zkrátka veškerý nábytek, do něhož se návštěvníci zaboří s takovou chutí, že se jim z něj nebude chtít vstát. Tak neváhejte!

06.11.2019 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • SEDAČKY A POSTELE s.r.o.

    Firma se zabývá expresní výrobou sedacích souprav na míru vašeho bytu, nebo prodej hotových z vlastní modelové řady. Zhotoví vám rozměry na přání včetně atypů. Výběr se vyznačuje širokou škálou potahových materiálů. Zařizování interiérů firem. Dodávky po celé ČR za jednotnou cenu.

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444