Srovnání klasického a gastro nábytku
Na
restaurační nábytek se kladou mnohem vyšší nároky. Vezměte si například vytížení a stupeň zátěže vaší domácí jídelny, tedy stolu a židlí. Na nich zřejmě sedíte při snídani a večeři, o víkendech i během obědů. To je v průměru hodina denně, tedy sedm hodin týdně.
Nábytek do restaurace musí vydržet
A se svým nábytkem nyní srovnejte vytížení stolů a židlí plně obsazené restaurace. Na nich se strávníci střídají mnohdy od rána do večera. Strávníci všech váhových kategorií nutno podotknout. Veškeré jídelní i
barové židle, křesílka a lavice se pod jejich vahou samozřejmě nesmí zhroutit.
Nábytek nenáročný na údržbu
Dalším parametrem gastro nábytku je jeho nenáročná údržba, a to i při vysokém stupni znečištění. Většině strávníků a konzumentů občas něco ukápne na stůl i židli. A to něco ho samozřejmě nesmí poškodit. Všechny části nábytku do restaurace tedy musí být snadno a rychle čistitelné a připravené tak na strávníka dalšího.
Nakupujte na specializovaných e-shopech
Už rozumíte, proč je gastro nábytek specifickou kategorií? A kde takový nábytek seženete? Například na e-shopu dublino.cz, jež se na nábytek do restaurací, barů a hotelů specializuje. Najdete na něm vše, co si vaše gastronomické či barové zařízení žádá. Židle (jídelní, barové, vintage, retro i industriální), lavicové systémy, konferenční i banketový nábytek, křesla i pohovky, zkrátka veškerý nábytek, do něhož se návštěvníci zaboří s takovou chutí, že se jim z něj nebude chtít vstát. Tak neváhejte!