Keramické terrazzo je nadčasovou volbou do každého prostoru

Líbí se vám styl tradičních litých podlah? Zvolte modernější, levnější a luxusnější řešení v podobě designových keramických terrazzo dlažeb, které jsou nadčasovým řešením pro každý interiér i exteriér.

Originální litá podlaha terrazzo představuje povrch se zalitými a následně vybroušenými různorodými kamínky a její původ najdeme v italských Benátkách. Instalace klasického litého terrazza je však velmi náročná, a proto je ideální alternativou keramická dlažba inspirovaná tím nejlepším z této původní výroby. Zachovává si tak všechny přednosti keramiky včetně snazší instalace, příznivější ceny a širokého výběr designů.
Celou řadu jedinečných sérií s různorodými barvami, dekory i formáty lze nalézt i na českém trhu, v nabídce Los Kachlos. Zvolit můžete například velkoformát ze série Stracciatella a Artic GRE nebo neotřelý hexagon ze série South. Jednou z předností těchto dlažeb je kombinace základní varianty se vzorovanými dlaždicemi s různými ornamenty nebo secesními a patchwork vzory a motivy. V tomto ohledu vynikají zejména série Farnese, Inedita nebo Ceppo di Gre s dekorem Oriyas. Další výběr dekorovaných verzí představuje série Micro, jedinečný a výrazný dekor Wind Moss pak skvěle doplňuje sérii Wind. Vybere si skutečně každý!
Všechny tyto materiály mají univerzální použití jako dlažba nebo obklad do koupelny či za kuchyňskou linku. Využití však najdou také v exteriéru na terasách, balkónech, nebo jako 20mm dlažba k bazénu. Populární je pro tento účel například série Moon. I v případě venkovního použití si můžete zvolit povrch dlažby buď v matu, pololesku nebo lesku.
26.07.2021 | PR
  • Los Kachlos s.r.o.

    Los Kachlos je od roku 1996 významný český prodejce obkladů a dlažeb a výhradní dodavatel předních španělských i italských výrobců. Ve značkových showroomech v Praze, Brně, Zlíně, Uherském Hradišti a Bratislavě jsou k vidění obklady do koupelny , obklady do kuchyně , dlažby do interiéru i venkovní dlažby v nejrůznějších stylech a formátech a zejména té nejvyšší kvalitě.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444