Keramické dlažby imitující dřevo

Dřevěná podlaha patří k těm nejkrásnějším a nejluxusnějším podlahám. Bohužel vyžaduje specifickou péči. Abyste si mohli užívat vzhled dřeva a nemuseli se trápit náročnou údržbou, představujeme vám exteriérové a interiérové keramické obklady a dlažby ze Španělska, které věrně imitují právě design dřeva. Série dlažeb RG Lovely zahrnuje kompletní program včetně schodovek či bazénových prvků.

Keramické dlažby RG Lovely jsou charakteristické mimořádnou kvalitou a vizuálně dokonalým přírodním designem s imitací dřeva. Nabídka zahrnuje kompletní program pro interiéry i exteriéry, můžete tak funkčně i esteticky sladit prostory domu s jeho bezprostředním okolím. Oproti dřevu, jehož kresbu výrobky RG Lovely autenticky reprodukují, jsou dlažby praktičtější jak co do nosnosti, tak otěruvzdornosti a v neposlední řadě i pro samotnou údržbu.

Dlažba, která obstojí i v exteriéru
Výjimečné technické parametry předurčují dlažby RG Lovely pro použití v zahradách, na terasách i v okolí bazénů. Součástí nabídky jsou schodovky a krajovky k bazénům, odtoky i žlábky. Index nasákavosti dlažeb RG Lovely, které si dlouhodobě zachovávají příjemný povrch na dotek, je menší než 0,5 %. Díky unikátní vnější úpravě jsou dlažby bezpečné, extrémně odolné, mrazuvzdorné a protiskluzné. Dlažby RG Lovely využívají revoluční technologii, která dokáže eliminovat hrubost povrchu při zachování jeho neklouzavosti pro bosou nohu, právě potřebné při řešení bazénů, SPA a wellness.
Design dlažby
Vedle funkčních vlastností, jimiž dlažby disponují, a které z nich činí ideální venkovní povrch do našich zeměpisných šířek, je největší předností RG Lovely jejich design. Precizní v každém detailu, úhlu a orámování, v barevném provedení, které zahrnuje celou škálu odstínů. Od hřejivé barvy v provedení Lovely Soft, přes měkké světlé a čisté tóny Lovely Dolce až po velmi osobitý styl Lovely Smoke. Od svěžích tónů Lovely Vital, přes intenzivní atmosféru Lovely Intense až po podmanivý odstín Lovely Dark.
Kompletní program keramických dlažeb RG Lovely v České republice nabízí výhradní distributor - společnost Los Kachlos. Dlažba je technicky dokonalá, odolná a bezpečná, zpracovaná s citem pro nejmenší detail ve struktuře i provedení, barevně působivá, schopná vytvářet harmonické celky a opticky i funkčně propojovat nejrozmanitější prostředí bez nutnosti přistupovat na kompromisy.
26.06.2014 | PR
  • Los Kachlos s.r.o.

    Los Kachlos je od roku 1996 významný český prodejce obkladů a dlažeb a výhradní dodavatel předních španělských i italských výrobců. Ve značkových showroomech v Praze, Brně, Zlíně, Uherském Hradišti a Bratislavě jsou k vidění obklady do koupelny , obklady do kuchyně , dlažby do interiéru i venkovní dlažby v nejrůznějších stylech a formátech a zejména té nejvyšší kvalitě.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444