Keramická dlažba se hodí jak do interiéru tak exteriéru

Keramická dlažba v dekoru kamene vypadá skvěle jak v exteriéru tak interiéru

Keramická dlažba v dekoru kamene vypadá skvěle jak v exteriéru tak interiéru

Společnost M.B.KERAMIKA představuje realizaci z keramické dlažby. Na fotografiích můžete vidět velmi pěknou dlažbu v imitaci kamene, kterou firma realizovala na schodišti jednomu ze zákazníků. Jedná se o dlažbu Discover. Všimněte si krásné struktury kamene a dobře odvedené práce realizační firmy.

S detaily si společnost opravdu vyhrála:

  • hliníkovou lištou ukončené hrany schodů,
  • soklík pro snadnou údržbu,
  • na schody je použitý formát délky 120 cm, schod je tak z jednoho kusu dlaždice a díky tomu vznikl povrch zcela beze spáry, který se lépe udržuje.
Líbí se vám tato realizace? Kontaktujte společnost M.B.KERAMIKA, kde vám navrhnou podobné schodiště nebo třeba koupelnu.

Discover je kolekce dlažeb s perfektními a čistými liniemi. Nabízí věrnou kopii struktury kamene s jemným barevným žilkováním, přenesenou na keramickou dlažbu. Série má velmi nadčasový a moderní design vhodný jak pro residenční, tak pro komerční prostory. Celá série má antibakteriální ochranu MICROBAN, která dokáže trvale udržovat povrch dlažby hygienicky čistý a zbavený všech bakterií a mikrobů. Je to díky speciálním povrchu s ionty stříbra, která zabraňují množení bakterií. Vyrábí se ve čtyřech přírodních tónech a řadě rozměrů. 
Keramická dlažba Discover se vyrábí v mnoha formátech. Skvěle se hodí do interiéru i exteriéru.Keramická dlažba Discover se vyrábí v mnoha formátech. Skvěle se hodí do interiéru i exteriéru.
Mezi hlavní výhody slinuté keramické dlažby patří její snadná údržba. Dlažba v imitaci kamene, na rozdíl od přírodního kamene, nevyžaduje žádnou speciální údržbu (pravidelná impregnace či speciální nátěry). Navíc je také vysoce odolná proti opotřebení a může být použita jak v exteriéru na terasách či fasádách domů, tak v interiéru, kde ji můžeme použít nejen v obytných místnostech, ale i v koupelnách

Keramická dlažba se skvěle hodí do interiéru i exteriéruKeramická dlažba se skvěle hodí do interiéru i exteriéru.
Použití slinuté keramické dlažby jak v interiéru, tak v exteriéru je trendem poslední doby. Zásluhou neustálého výzkumu a vývoje v oblasti technologie výroby může mít dlažba řadu různých variant vzhledu, které jsou prakticky k nerozeznání od přírodních materiálů. Díky tomu dlažba v imitaci kamene nebo třeba dřeva v libovolném prostředí vytváří mimořádně příjemnou atmosféru, dodává eleganci a velmi sofistikovaný vzhled. Navíc v porovnání s přírodními materiály má nesrovnatelně lepší fyzikální a technické vlastnosti.
Dlažba v dekoru kamene má mnoho designůDlažba v dekoru kamene má mnoho designů
Více informací nejen o této sérii můžete získat na našich prodejnách nebo na http://www.mbkeramika.cz
09.03.2017

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Los Kachlos s.r.o.

    Los Kachlos je od roku 1996 významný český prodejce obkladů a dlažeb a výhradní dodavatel předních španělských i italských výrobců. Ve značkových showroomech v Praze, Brně, Zlíně, Uherském Hradišti a Bratislavě jsou k vidění obklady do koupelny , obklady do kuchyně , dlažby do interiéru i venkovní dlažby v nejrůznějších stylech a formátech a zejména té nejvyšší kvalitě.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444