Keramická dlažba a obklady vám zjednoduší život

Mít stále čistě vypadající domov, to je sen snad každého z nás. Dnešní doba nabízí tolik možností, jak si úklid zjednodušit, že člověk neví, kam se dřív podívat. Než ale začnete řešit, jak se nečistot zbavit, je na místě se zamyslet, jak je možné množství úklidových prací zmenšit.

Ať už máte v plánu stavět dům nebo předělávat byt, jistě vaše mysl zabloudí k otázce výběru té správné podlahy a obkladů. Nevíte, kde hledat inspiraci? K ruce vám může být například web dlažba.cz, který nabízí nepřeberné množství produktů italských keramiček.
 

Nadčasový design i umělecké dílo

Milovníci designu a nadčasových interiérů ocení zejména širokou nabídku nejen klasické dlažby a obkladů, ale i méně obvyklých vzorů, například retro obklady. Přemýšlíte-li, jak oživit interiér a zachovat zároveň jeho čistotu a minimalismus, řešení dlažba.cz nabízí v podobě tzv. 3D obkladů, tedy plastických obkladů, které vystupují ze zdi a vytváří tak zajímavý doplněk s nádechem luxusu. Takové obklady se hodí jak do koupelny a kuchyně, tak do jakékoliv jiné části bytu či domu.
 

zdroj: dlazba.cz

 

Malý prostor? Nevadí!

Pokud jste zastáncem větší klasiky, váš výběr pravděpodobně padne na klasické obklady. V malých prostorách (například v malých koupelnách) může být ale výběr správné dlažby a obkladů oříšek. Řešení nabízí na webu sekce velkoformátové obklady. Obklady velkých formátů opticky zvětšují prostory a z původně temné koupelny rázem vytvoří větší prostor.
 

Retro jako zajímavé řešení interiéru

Milovníci starých časů i neobvyklých interiérů si při výběru dlažby přijdou na své. Dlaždice připomínající středozemní a jižanské interiéry či obklady s nádechem let minulých - ať si vyberete jakékoliv, výběr se vám dlouho neomrzí a budete se do vašeho domova vždy rádi vracet.
 
zdroj: dlazba.cz

 

Imitace přírodních materiálů zjednoduší údržbu

Málokdo má v současné době tolik času, kolik by si přál. A o to méně lidí si přeje trávit ho nezáživnými činnostmi, do které mnoho z nás řadí i pravidelný úklid. Betonová podlaha či zeď vypadá na první pohled efektně, její údržba je ale těžká a řešit na ní skvrny přidělá mnohým řadu vrásek na čele. Dřevěná podlaha pro změnu pracuje v čase a v závislosti na ročním období, a tak se časem opotřebovává. Dlažba.cz nabízí nejrůznější imitace přírodních materiálů, které vám údržbu zjednoduší a vy se budete moci věnovat zábavnějším činnostem než je časově náročné čištění podlahy.
 
zdroj: dlazba.cz
05.08.2019 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.

  • Los Kachlos s.r.o.

    Los Kachlos je od roku 1996 významný český prodejce obkladů a dlažeb a výhradní dodavatel předních španělských i italských výrobců. Ve značkových showroomech v Praze, Brně, Zlíně, Uherském Hradišti a Bratislavě jsou k vidění obklady do koupelny , obklady do kuchyně , dlažby do interiéru i venkovní dlažby v nejrůznějších stylech a formátech a zejména té nejvyšší kvalitě.

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444