Když se stálá hodnota setkává s trvalou udržitelností

Tím, co spojuje všechna řešení koupelen od Kaldewei a je tudíž nejdůležitější součástí DNA firmy Kaldewei, je drahocenný materiál smaltovaná ocel. Robustní ocel a ušlechtilé sklo vstupují v tomto jedinečném materiálu do nerozlučitelného spojení, z něhož jsou zákazníci a partneři na celém světě nadšeni.

Tento high-tech materiál s povrchem tvrdým jako sklo a prostým pórů přesvědčuje nejen svým ušlechtilým vzhledem a jemností na dotyk, ale má i funkční převahu a mimořádnou trvalost. Nadčasově krásné ploché sprchové vaničky, umyvadla a koupací vany tohoto výrobce mají naprosto obzvláštní hodnotovou stálost – čímž člověk nabývá dobrého pocitu, že svou volbou koupelny učinil správné rozhodnutí na celá desetiletí.

Jedním z tajemství kvality materiálu je jedinečná receptura, podle níž si Kaldewei vyrábí svůj vlastní smalt sám. Díky zkušenostem za posledních 100 let vznikají v Kaldewei fascinující koupelnová řešení, jejichž estetika a povrch lahodí smyslům a zajišťují trvalou hodnotu koupelny. To vidí, cítí a oceňují zákazníci po celém světě dnes a denně, znovu a znovu.
 
 

High-tech materiál s mimořádnými vlastnostmi

V materiálu smaltovaná ocel se snoubí odpovídající přednosti komponentů ocele a skla v ideální symbióze. Ocel symbolizuje robustnost, zatížitelnost a tvarovou stálost. Sklo skvěle vypadá a je příjemné na omak, je odolné, snadno se udržuje a je hygienické. S novými, moderními požadavky se koupelnová řešení Kaldewei vypořádávají s inovativním zušlechťováním povrchu, jako například protiskluzovým smaltováním Secure Plus.
 
 

Dobrý pocit

Je nejen hodnotná, krásná a funkční, ale i mimořádně trvanlivá: smaltovaná ocel Kaldewei, tvořená přírodními surovinami, které jsou moderními výrobními postupy zušlechtěny v nadčasově krásné koupelnové objekty. Díky jedinečným výhodám materiálu mají produkty od Kaldewei velmi dlouhou životnost, což působivě dokládá záruka 30 let. Všechny produkty ze smaltované oceli Kaldewei jsou 100procentně recyklovatelné. Lze je dokonale a s nízkými náklady vrátit zpět do koloběhu surovin. Nejen šetření cenných zdrojů, ale především dotyk tohoto drahocenného materiálu – ať již při koupání, sprchování nebo při mytí – přináší dobrý pocit.

Materiál, který je ze 100 procent přírodní a recyklovatelný, nejmodernější výrobní technologie šetřící životní prostředí a vědomí odpovědnosti vůči přírodním zdrojům – to vše je pevně spojeno se jménem Kaldewei a materiálem smaltovaná ocel. Je totiž mnoho dobrých důvodů, proč se koupelnová řešení ze smaltované oceli Kaldewei nyní vyznačují obzvláštní trvanlivostí a tak tomu bude i v budoucnosti.
27.03.2019 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444