Když potřebujeme prostor navíc

Pokud jste již zažili stěhování, kompletní rekonstrukci nebo třeba jen malování pokojů, víte, že vystěhování bytu není jednoduché. Kde jsme přišli k takovému množství věcí? Kam to všechno dát? Na podobné otázky má odpověď služba Less Mess.

Jaro - to je nový začátek

Na jaře máme větší chuť do renovací, malování pokojů a stěhování než v kterékoliv jiném období v roce. Do všeho se pouštíme s vervou a odhodláním. I do samostatného jarního úklidu. Pak se však často zastavíme nad problémem. Kvůli kompletní rekonstrukci bude potřeba vyklidit několik místností. Kam uskladnit všechen nábytek a další osobní věci? 
 

Chceme rekonstruovat

Uvědomujete si, že by prostory vaší kuchyně nebo obývacího pokoje potřebovaly vymalovat, ale hrozíte se vyklízení a stěhování? Plánujete složitou rekonstrukci, která vyžaduje kompletní vystěhování bytu? Kam dát všechny ty věci? Společnost Less Mess nabízí prostory, kde si můžete uschovat celou vaši domácnost. Nemusíte prosit sousedy či známé, aby vám poskytly místnost. Stačí využít skladovacích prostor Less Mess, které jsou navíc zabezpečeny proti krádeži. 

Musíme se stěhovat

Máte vybraný nový domov k nastěhování, ale potřebujete ještě doladit několik detailů, a proto není možné okamžité nastěhování. Ve starém bytě však také nemůžete zůstat dlouho, protože o něj mají zájem budoucí noví majitelé. Využijte úschovných prostor pro váš nábytek a další osobní věci v době stěhování. Do skladu kdykoliv můžete přidávat další a další věci, je vám totiž přístupný  24 hodin denně. 

Potřebujeme to někam schovat

Skončila zimní sezóna a vy možná potřebujete někam uložit kompletní lyžařskou výbavu pro celou rodinu. Nebo se vám rozrostla sbírka knih, pro kterou v současné chvíli nemáte dostatek volného místa. I v takových případech oceníte zabezpečené sklady společnosti Less Mess.
Někdy se prostě prostor navíc hodí.

Méně nepořádku, méně stresu

Využít skladů Less Mess Storage je jednoduché. Řekneme vám, jak na to:

1. Vyberete lokalitu a velikost vašeho skladu.
2. Pak osobně nebo z pohodlí domova vyplníte jednoduchou smlouvu a zaplatíte pronájem.
3. Získáte osobní přístupový kód, díky kterému můžeme své věci ve skladu spravovat neomezeně, 24 hodin denně.
 
24.03.2015 | Jana Vaňková
  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444