Když hodně nestačí, nabízíme ještě víc

STARRY NIGHT PENDANT

STARRY NIGHT PENDANT

Nový showroom designových světel Elusia opět větší

Navštívili jste již prodejnu značkových světel Elusia v Praze na Sázavské ulici č. 30? Pokud ještě ne, můžete se potěšit v rozšířených prostorách této stylové prodejny s ještě bohatší nabídkou než dosud.

A pokud ano, naplánujte si tam cestu znovu, protože jste ještě zaručeně neviděli všechno. Elusia aktuálně nabízí téměř 200 m2 světelného umění od klasického až po technický styl. A to doopravdy stojí za to vidět.

Svítidla od Elusie totiž nejsou obyčejná světla. Jsou to klenoty, které rozzáří všechny interiéry od obýváků, přes společenské prostory až po multifunkční budovy. Nezapomínají ani na technické osvětlení pracovních prostor, kde jejich průmyslová rafinovanost dokáže splnit takřka všechny technické požadavky.

Navíc všechny designové kousky zohledňují nejen estetické a technické požadavky, ale i potřebu úspory energie. LED technologie jsou proto součástí jak funkcionalistických a technických, tak i kreativních a designových jednotlivců a kolekcí.

 

Něžné solitéry i technické křivky rozšiřují nabídku světel

Zvětšení interiéru showroomu bylo důsledkem rozšíření nabídky Elusie o nové výrobce a zajímavé provedení světel pro soukromé i komerční interiéry. Nabídka byla obohacena o nápadité kousky stolních, ručně vyráběných lamp a lampiček z foukaného skla. Pokud plánujete vnést do svého interiéru kousek originality, s těmito solitéry se vám to rozhodně podaří. Zajímavé tvary, ladné křivky a zaručeně originalitu, kterou budete těžko hledat někde jinde, to vše je ukryté v designech od Elusia.


Pokud zařizujete, rekonstruujete nebo vylepšujete technický interiér, který na osvětlení klade zcela jiné nároky než společenské prostory, kde je luxusní look na prvním místě, v Elusii najdete i profesionální svítidla tohoto druhu.

Značku Shilo jsme v souvislosti s tímto showroomem již zmiňovali, i v tomto tandemu najdete opět něco navíc. Díky svým jednoduchým tvarům a v neposlední řadě i vynikající kvalitě zakázkové výroby evropské manufaktury si svítidla Shilo našla svojí cestu na trhu a stále se rozšiřuje základna jejich fanoušků. To je důvodem, proč se můžete těšit na rozšířenou nabídku jejich exponátů v prostorách Elusia.
 

 

bydlinekRozsviťte s Elusií na podzimním veletrhu i váš interiér
Díky loňskému obrovskému úspěchu na veletrhu nábytku, který Elusia slavila společně se svými zákazníky se rozhodla vystavovat v letošním roce znovu. Své nejnovější kousky představí opět na podzimním veletrhu For Interior v Praze, v termínu 5. - 8.10.2017.

Pokud nechcete tak dlouho čekat, navštivte Elusii již teď. Zářivé novinky jsou pro vás již připravené.

24.05.2017 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444