Když hledáte skutečně kvalitní nábytek, od kterého můžete mnoho očekávat

Pokud vyžadujeme od věcí životnost, musíme investovat do prověřené kvality. A abychom s věcí byli spokojeni a neměli potřebu ji měnit, musí nám perfektně vyhovovat funkčně i esteticky. Takové parametry splňuje nábytek německé značky moll.

Kdo z nás ví, co přinese zítřek? Může mi právě koupená židle stejně hodnotně sloužit i za 2 roky? Německá firma moll se snaží myslet dopředu a předpokládat, co byste mohli od nábytku vyžadovat třeba za 5 let. Pod značkou moll se skrývá designový nábytek, který s vámi bude držet krok a přizpůsobí se vám.
 

Židle inspirovaná životem

Na prestižním veletrhu IMM v Kolíně nad Rýnem představila společnost moll židli Moll S9, která převyšuje všechna očekávání. Její design je inspirován běžným životem. Co to znamená? Židle je navržena tak, aby lidem vyhovovala bez ohledu na věk nebo velikost jejich těla. Máte doma prvňáčka, později studenta střední školy a než se nadějete, promuje na vysoké? Otočná židle Moll S9 mu poslouží v každé etapě jeho života. Díky unikátní technologii můžete židli nastavovat tak, aby vyhovovala jakékoliv váze i výšce.



Dnes mám home office

Čas od času pracujete z domu, nebo naopak možnosti home office využíváte velmi často? Vytvořte si domácí kancelář, ve které vás nebude nic rozptylovat. Nejprve si najděte klidný prostor a pak se pusťte do vybavování. Soustřeďte se na výběr vhodné židle, pracovního stolu, nezapomeňte na úložné systémy a samozřejmě na kvalitní osvětlení. Židle Moll S9 a stůl Moll T7 splní i ty nejnáročnější požadavky a z vašeho domácího koutku vytvoří elegantní home office. 

Židle Moll S9 je vybavena inteligentní technologií se smyslem pro ergonomii, která podporuje přirozený pohyb sedícího všemi směry - dopředu, dozadu i do stran. Zároveň však poskytuje dostatečně potřebnou oporu pro zdravá záda. Právě tyto dva požadavky - dynamické sezení a opora - jsou totiž pro zdravé sezení základem. Kdykoliv můžete upravit výšku sedadla nebo protitlak opěradla a židli tak přizpůsobit tělesným proporcím jejího uživatele. Tato židle dokáže odhadnout, kdo na ní sedí a automaticky se mu přizpůsobit. Je jedno, jestli si na židli sedlo 25kilové dítě nebo 100kilový muž. 

 

Design podle vašeho vkusu i interiéru

Na první pohled vás na židli Moll S9 upoutá barevně i prostorově odlišený sedák od opěrky. Záleží pouze na vás, v jakých barvách si svou židli vyberete.

Pracujte vsedě nebo vestoje. Pracujte tak, jak vám to vyhovuje 

8hodinové sezení není nic pro vás? Také byste se rádi u stolu protáhli, narovnali záda nebo dokonce postavili? Pevně daná výška standardních stolů to neumožňuje. Výšku u stolu Moll T7 si můžete libovolně nastavovat, a to v rozmezí od 56 cm do 118 cm, s přídavným adaptérem až do 128 cm. Samotné polohování je velmi jednoduché a pohodlné - stačí stisknout tlačítko a stůl nastavit do požadované výšky.

Nový stůl Moll T7 tak rozšiřuje možnosti použití. Dokáže se přizpůsobit téměř jakékoliv velikosti těla i činnosti a uživatelům tak poskytne vysoký komfort.

Hledáte takový pracovní stůl, který zapadne do vašeho interiéru přirozeně a stane se jeho součástí?
Stůl Moll T7 vás překvapí nenásilným, vizuálně minimalistickým designem. Stejně jako u židle Moll S9, i stolu T7 si můžete barvy nakombinovat podle přání. Novinkou je moderní provedení v elegantně bílé barvě.

Tip: Přijďte si prohlédnout unikátní stůl Moll T7 k prodejci Delso a Decoland v Praze. Kontakty naleznete zde.

Nábytek pro děti od školky až po vysokou

Samostatnou kapitolou je nábytek pro děti. Co od něj vlastně očekáváme? Měl by vyhovovat dětským tělesným proporcím, zajišťovat dokonalou oporu pro zdravý vývoj zad, vytvářet plnohodnotné pracovní prostředí a v neposlední řadě by se měl dětem i rodičům líbit.

Vybavit dětský pokoj pro prvňáčka může být pro rodiče velmi nákladné, a proto je dobré nakupovat s rozvahou. Ušetřete si starosti i finance do budoucna. Investujte do kvalitního nábytku, který s dětmi poroste. Od školky až po vysokou školu.

Zdravé sezení závisí na několika faktorech. U stolu a židle je velmi důležité nastavení výšky, u židle nastavujeme výšku opěráku, sedáku a hloubku sezení. Stoly značky moll také umožňují zvolit si sklon plochy. Ve spolupráci s ortopedy a očními specialisty společnost moll vyvinula technologii nastavení sklonu pracovní plochy až o 20°. Dítěti tak můžeme přizpůsobit stůl přesně podle činnosti, kterou provádí.
 

Chtějte stůl takový, jaký právě potřebujete

Vaše dítě pracuje na důležitém školním projektu a potřebuje více místa na stole? Nebo chcete vytvořit u jednoho stolu místo pro dva? Stoly značky moll lze rozšiřovat do stran nebo do hloubky přístavbami. Nově vytvořený prostor jistě dítě v budoucnu využije například pro monitor. Další prostor u stolu navíc snadno vytvoříte rozšířením o Flex Deck, který s poličkou, magnetickými tabulkami, háčkami na klíče a CD boxem dává stolu ještě širší spektrum využití.

bydlinek O firmě moll Funktionsmöbel GmbH ve zkratce
Rostoucímu nábytku se společnost moll věnuje už více než 40 let, kdy vynalezla první rostoucí stůl. Od té doby se firma důsledně specializuje na rozvoj technologie ergonomického, výškově nastavitelného nábytku, který si získává spokojené zákazníky po celém světě. 

Chcete se o kvalitě nábytku značky Moll přesvědčit na vlastní oči? Navštivte prodejce v ČR na těchto adresách.

31.01.2017 | Jana Koenigová

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444