Když dům potřebuje rekonstrukci

Vrzající parkety, loupající se omítka a vrzající dveře. Známky toho, že váš dům potřebuje nutnou rekonstrukci, rozhodně nepřehlédnete. Může to být příležitost, jak zvětšit stávající plochu, nebo propojit smysluplně místnosti. Ano, řeč je o přístavbě.

Přístavba je tu stále s námi


Venkovská stavení se postupně rozrůstala o další pokoje, přistavovala se veranda, splachovací toalety. Nejedná se tedy o žádný poslední výstřelek stavitelské módy. Chytrým napojením na dům můžete vyřešit zvětšení obývacího pokoje o zimní zahradu. Nebo rovnou přestěhovat kuchyň i s jídelnou pod nový přístřešek připojený k domu. Variant, jak pomoci lepšímu bydlení realizací přístavby, je nespočet. Postačí jen oko zkušeného architekta.

Rekonstrukce od podlahy


Ať už začnete střechou nebo drenáží, rekonstrukce by měla vždy začít tím nejnáročnějším. Demolice dále nevyužitelných prostor patří mezi ně. Jako při každých stavebních pracích, je důležité mít dobrého projektanta, který se statikem určí, co s domem lze provést. Zjistíte tak, které zdi jsou nosné, a které lze srovnat se zemí. Stavební materiál a stavební firmu už naleznete jednoduše díky pár minutám na Poptávej.cz.


Kde hledat pomoc


Díky poptávkovému serveru Poptávej.cz ušetříte notnou dávku času. Stačí jen vyplnit formulář, jakého odborníka poptáváte, za jakým účelem a jaký si představujete výsledek. Doplníte rozměry, fotografie, vybrané materiály a cokoli dalšího, co by měl dodavatel znát. Na vaše poptávky zareagují odborníci nabídkou na míru. Získáte proto rychle přehled o trhu. Porovnáte nabídky a jednoduše vyberete tu nejlepší. Celá služba je pro poptávající zcela zdarma a nezávazná.
03.03.2022 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Schiedel s.r.o. - komínové systémy

    Výrobce a prodejce komínů pro novou i stávající výstavbu - keramické, nerezové, vícevrstvé a kombinované. Komíny pro nízkoenergetický dům, komínové systémy pro speciální použití. Komínové vložky pro vložkování a obnovu stávajících komínů. Systém pro řízené větrání.

  • IZOLTECH s.r.o. - technické izolace a zateplení budov

    Prodej, konzultace a realizace v oborech stavebních izolací a zateplení budov (fasádní zateplovací systémy, izolace staveb a rozvodů topení, sanity a klimatizací)

  • Architektonická kancelář Křivka s.r.o.

    Architektonická kancelář Křivka nabízí kompletní služby v oblasti architektonických a projekčních prací. Kancelář byla založena v roce 1990 Ing. arch. Lubomírem Křivkou.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444