Kdo mě uloží ke spánku?

Když procházíme dům, co je pro nás v každé místnosti to nejdůležitější? Těžká otázka. Pro muže je to v kuchyni lednice, pro ženy myčka. V koupelně pračka, v pracovně počítač… A co ložnice? Co je pro nás nejdůležitější v ložnici?

V této místnosti se jistě všichni shodneme – MATRACE. Bez té to zkrátka nejde, tu ničím nenahradíme. A protože je pro nás tak důležitá a nezbytná, sáhněme si do svědomí, v jakém ji máme stavu. Matrace má zásadní vliv na to, jaké bude naše ráno. Bolavé a nepříjemné nebo svěží a plné elánu?

Výběr matrací je hodně subjektivní a musí padnout takzvaně na míru. To ovšem nepoznáme na prodejně po 5 minutách ležení. Ideální postup je poradit se s odborníkem, který má o matracích přehled a poté zakoupit přes internet. Tím si necháváme zadní vrátka a možnost matraci vrátit.

Pojďme se ale vyhnout všem komplikacím a vybrat tu NEJ matraci. Pro lepší představu se podívejme na i-matrace.cz. Všechny matrace s výškou nad 16 cm můžeme považovat za ortopedické a vhodné ke každodennímu spánku. V dnešní nejisté době také jistě uvítáte velmi vstřícné ceny. Každý hledá ideální poměr ceny a kvality. Matrace Afrodita, Sirius nebo Šarlota jsou favoritky mezi matracemi, které nikdy nezklamou žádnou věkovou skupinu.
 

Dvě strany tuhosti, zónování a pohodlně pratelný potah je u nich samozřejmostí. Co mají tedy navíc? Kvalitní PUR pěny a poctivé zpracování. To je na matracích to nejdůležitější. Ne jejich barevnost a obrázky na potazích, ale bytelné pevné pěny. Pěny, které nás uloží na obláček, ale zároveň podrží páteř; žádné spaní v důlku nebo na pryčně.

Potahy jsou pevné, prošívané a rozepínatelné po celém obvodu. Takže se vyhneme neohrabanému a nervy drásajícímu boji při praní.

Klidně popusťme uzdu své fantazii i v rozměrech. Každou matraci lze bez problému vyrobit na míru i pro tu nejpodivnější postel.

Nesmíme zapomenout ani na rošty. Matrace bez roštu je jako hrnec bez pokličky. Největší pohodlí nám matrace nabídne, když ji uložíme na lamelový rošt. Jejich spojení jpředstavuje symfonii a souhru těch nejlepších nástrojů. A to jen pro nás a náš klidný spánek.

Na i-matrace.cz naleznete pohodlí, kvalitu a kreativitu.
10.11.2021 | PR
  • I-matrace.cz

    Prodejem nábytku se zabýváme již od roku 1991. S prodejem matrací máme více než 20leté zkušenosti a zastupujeme všechny přední české výrobce. Svým rozsahem patří www.i-matrace.cz mezi jedny z největších internetových prodejců matrací v tuzemsku.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444