Kdo chce dnes stavět efektivně, neměl by přehlédnout tvárnice Ytong

Pórobetonové tvárnice Ytong jsou vhodné pro všechny obvodové a vnitřní stěny rodinných domů. Nízká rozměrová tolerance, hladké stěny nebo profilování na pero a drážku umožňují rychlé zdění metodou tenkého lože. Výsledkem je vysoce kvalitní a homogenní zdivo s vynikající tepelnou izolací. Díky své nízké hmotnosti jsou pórobetonové tvárnice vhodné i pro dodatečně budované vnitřní stěny a pro přestavby a renovace.

Pórobeton Ytong představuje stavebně nenáročnou technologii s promyšleným systémovým řešením

Zdění s tvárnicemi Ytong je rychlé, přesné, jednoduché. Stavět se s nimi dají tepelně, staticky a akusticky optimálně navržené bytové i rodinné domy. Kombinace tvárnic Ytong a Silka je cestou nejen k energeticky úspornému bydlení, ale nabízí i dobrou akustiku a zdravé mikroklima. Co se často podceňuje, ale o to více je to důležité, je minimum stavebního odpadu. Díky tomu lze snížit spotřebu materiálu i náklady na likvidaci nevyužitých zbytků. Stavebníkům se také dlouhodobě líbí i skutečnost, že pórobetonové tvárnice představují navýsost ekologický výrobek, který pozitivně ovlivňuje zdraví lidí a málo zatěžuje životní prostředí.



Na obvodové zdivo volte tepelněizolační tvárnice pro jednovrstvé zdění Ytong Lambda YQ

Pórobetonové tvárnice Ytong Lambda YQ nabízí originální kombinací nízké hmotnosti, vysoké pevnosti a nízké tepelné vodivosti. Díky jejich tepelněizolačním vlastnostem lze s nimi i v roce 2022 stavět pasivní domy nebo domy s téměř nulovou spotřebou energie (NZEB) bez dodatečného zateplení. Pro vnitřní nenosné stěny a dělící příčky jsou ideální příčkovky Ytong. Pro zdění stěn s velkým akustickým útlumem používejte vápenopískové tvárnice Silka. 

15.03.2022 | PR
  • XELLA CZ | YTONG

    Výrobce inovativního a ekologického stavebního materiálu, který v Česku patří mezi zavedené značky. Pod značkou YTONG vyrábí společnost Xella CZ pórobetonové tvárnice (obvodové stěny, příčky, překlady, obezdívky atd.), jež jsou vhodné pro stavbu rodinných domů a bytů, nebo jejich rekonstrukce.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444