Kde si koupit byt v Praze?

Tam, kde je blízko do přírody a kousek do centra

Každý má o bydlení jiné představy, ale velmi často je spojuje touha po tom, aby to měli blízko do přírody, kousek do centra, aby měli kam zajít na kafe, cítili se tam v bezpečí, měli kde zaparkovat. Aby měli kolem bytu nebo domu nějaké sportovní vyžití, děti mohly šťastně běhat venku a aby měli kolem sebe samé milé sousedy. Že to zní jak z říše snů? Možná ano, ale my o takovém místě víme. Je v Praze. V srdci golfového areálu v Hostivaři. Rezidence Golf Hostivař.
 

V prodeji jsou poslední dva domy a čtyři byty

Rozlohy bytů se pohybují od 58 do 67 m2 . Byty jsou přízemní a mají velké předzahrádky. Ke každému bytu patří sklep, kde můžete uschovat třeba golfové hole, a také garážové stání pro automobil. Dispozice a vybavení bytu si můžete ladit podle svého vkusu, představ i snů. A bydlet můžete na začátku příštího roku. Vy a nebo vaši nájemci, o ty tady díky lukrativní lokalitě mít nouzi nebudete. Rodinné domy mají dispozici 5+kk, krásnou zahradu a prvnímu z nich právě
dokončujeme fasádu.



V Praze, ale pořád v přírodě

Byty uprostřed golfového hřiště jsou výjimečnou stavbou v krásném prostředí, blízko centra Prahy, a jsou tak ideální investicí do budoucna. Pro vášnivé golfisty, kteří nepotřebují velký dům a jimž vyhovuje příjemné a nadstandardní bydlení jen pár minut pěšky od odpaliště 18jamkového hřiště, je tento projekt velkou výzvou. Ale na své si přijdou i ti, kteří hledají rodinný dům snů.

Skvělá lokalita

Díky skvělému umístění v srdci golfového areálu je celý projekt jakoby vytržen z uspěchaného pražského života, zároveň je ale na dosah kompletní občanská vybavenost. Je zde dobré spojení na dvě trasy pražského metra, řada škol a školek, několik zdravotnických zařízení, blízké multikino, restaurace i řada dalšího sportovního vyžití. Nádraží Praha – Hostivař je v dochozí vzdálenosti, z něj se do centra dostanete za 12 minut. Součástí areálu je dětské hřiště a dále sportoviště s hřišti na volejbal, fotbal nebo beach volejbal a tenis. Příjemným bonusem je známý hostivařský lesopark, který využívají rodiče s dětmi, sportovci i majitelé psů, a také snadná dostupnost výpadovek ve směru na Brno, Mladou Boleslav či Hradec Králové. Díky kontrolovanému vjezdu do celého areálu se tu zde můžete cítit v bezpečí.

Přijďte se přesvědčit

Vidíte se už na terase po úspěšně zahrané osmnáctce? Hledáte vhodnou investiční příležitost? Rádi byste se o projektu více dozvěděli a vybrali si z nabídky volných bytů? Zavolejte, rádi vás naším obytným areálem schovaným uprostřed golfového hřiště provedeme. Více informací a půdorysy jednotlivých bytů naleznete na www.rgh.cz
 
Jak to u nás v rezidenci vypadá? Podívejte se sem.

 

O projektu – plán do budoucna

I - VI. etapa 1. fáze projektu (113 RD a 24 samostatných garáží) je stavebně dokončená, všechny RD jsou prodané. Z další fáze projektu - VII. etapa, kde je 54 bytů a 12 rodinných domů, zbývá posledních šest nemovitostí. Následně navážeme další částí VII. etapy – 7 řadových RD, zde zbývá poslední dům a výstavbou X. etapy projetu, kde je 10 přízemních rodinných domů – užitná plocha těchto domů je okolo 300 m2, pozemek cca 700 m2 a parkováním pro 4 auta. Většina domů z této etapy je již rezervována. S dokončení této části se počítá do konce roku 2023. Skoro
souběžně s výstavbou X. etapy bude potom probíhat i stavba etapy IX., což bude areál seniorů Zátiší Hostivař s 222 byty pro 320 osob, větší část objektu bude sloužit pro potřeby Alzheimer centra - dokončení a zprovoznění je v plánu na začátku roku 2024. Poslední výstavbou v této fázi projektu je třetí část VII. etapy – zde bude 24 RD o užitné ploše 180-230 m2, dokončení se předpokládá na konec roku 2025.
04.10.2021 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444