Kde sehnat prvotřídní plastová okna s kvalitním kováním a dlouhou životností?

Okna jsou důležitou součástí každé domácnosti. Neslouží jen k tomu, abychom díky nim měli pěkný výhled do zahrady, ale kvalitní okna nás chrání proti hluku či vloupání. Pokud jste se rozhodli instalovat nová okna či měnit ta stávající, určitě chcete zvolit tu nejlepší variantu.  A tou jsou špičková plastová okna od renomovaného výrobce plastových oken Stavona.

Plastová okna od společnosti Stavona patří k těm nejlepším na tuzemském trhu hned z několika důvodů. Vynikají svým provedením, skvělými tepelně izolačními vlastnostmi, kvalitním kováním a v neposlední řadě také svou příznivou cenou. Česká firma Stavona se navíc pečlivě stará o své zákazníky, kterým poskytuje komplexní služby od poradenství až po samotnou montáž plastových oken. Pojďme si však jednotlivé výhody oken od spolehlivého výrobce plastových oken rozebrat detailněji.
 

Výroba plastových oken s vysokou přesností

Svou hlavní přednost mají plastová okna v profilech třídy A, díky nimž se liší od méně kvalitnějších oken jiných výrobců. Profily třídy A s tloušťkou vnější stěny 3 mm vynikají svou zvýšenou odolností proti prasknutí a delší životností, což zaručuje výroba plastových oken na těch nejmodernějších strojích s přesností +-0,5 mm. Jedině kvalitně vyrobená plastová okna totiž mohou zaručit ideální tepelně izolační vlastnosti.

Bezpečnostní kování pro vaši ochranu

Plastová okna od tradiční české společnosti jsou osazena špičkovým celoobvodovým kováním MACO. Kromě toho mají plastová okna už ve své základní verzi unikátní bezpečnostní kování. To oproti normálnímu kování zaručuje zvýšenou odolnost proti vypáčení a snižuje tak riziko vloupání do vaší domácnosti. 

Plastová okna s rodným listem

Dalším důvodem, proč si pořídit plastová okna Stavona, je kvalitní servis. Ten je zaručen díky tzv. rodnému listu okna, což je v podstatě štítek umístěný v rámu okna. Štítek obsahuje informace o velikosti, lokalizaci, zasklení a typu okna. Při případném problému tak není nutné žádné zaměřování, stačí jen telefonicky nahlásit identifikaci ze štítku. Servis je tedy rychlý, pohodlný a spolehlivý.

Stavona – česká firma s dlouhou tradicí

Výrobce plastových oken se na tuzemském trhu pohybuje už od roku 1991 a v oblasti plastových oken a dveří patří ke špičce. A to především díky neoddiskutovatelné kvalitě svých výrobků a individuálnímu přístupu ke svým zákazníkům. Společnost také vyniká svými nadstandardními službami, mezi něž patří technické poradenství, návrhy a zaměření oken, bezplatné provedení cenové nabídky či montáž plastových oken. Velkou výhodou je také možnost si plastová okna před koupí prohlédnout ve speciálních předváděcích centrech firmy.
04.07.2017 | PR
  • Stavona, spol. s r.o.

    Stavona, společnost s ručením omezeným, vznikla roku 1991. Od počátku působí v oboru výroby oken, dveří, výloh, zimních zahrad, posuvných stěn a rolet, včetně příslušenství (parapety, sítě proti hmyzu, žaluzie apod.).


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444