Kde nakupovat nábytek?

Zařizujete si domov svých snů a potřebujete nový nábytek? Je výhodnější využít malých prodejců, nebo se vyplatí navštívit některého z velkých hráčů na trhu?

Dle mnoha průzkumů a hlavně ekonomických výsledků preferovali v minulém roce zákazníci především větší prodejce. Jejich výhodou je široké portfolio nábytku, ze kterého si vybere skutečně každý. „Výsledky ankety mezi zákazníky nám v loňském roce potvrdily, že lidé vyhledávají naše obchody kvůli nižší ceně a především kvalitě služeb,“ prozrazuje Ctirad Kolařík, ředitel české společnosti JENA – nábytek.
Společnost působí na českém trhu již od roku 1999 a v loňském roce otevřela další provozovnu v obchodním centru Berounka Park v Plzni. „Jsme ryze českou společností a nejen, že chceme vyhovět požadavkům našich zákazníků, ale zároveň se snažíme být zákazníkům co nejblíže. U nábytku je velice důležitá dostupnost kamenných prodejen, protože se nejedná o mobilní sortiment. Z toho důvodu u nás mohou zákazníci využít dopravu na veškeré zboží za 199,- Kč bez ohledu na rozměry či váhu zakoupeného zboží. Plzeňané už naši novou prodejnu hojně navštěvují a těšíme se na letošní rok, kdy máme v plánu expandovat i do dalších měst,“ říká Kolařík.

Při koupi nábytku však není nejdůležitější pouze cena. Důležitá je i péče o zákazníka. Mnoho nakupujících jako zásadní měřítko spokojenosti uvádí také kvalitu služeb a následnou péči. U větších prodejců není problém zboží reklamovat na kterékoli z poboček, jednoduché je také dokupování příslušenství nebo dalších součástí např. obývacích programů. V dnešní době je samozřejmostí i sjednání výhodných splátek přímo na provozovně. Český prodejce má navíc úzkou vazbu na náš trh a nehrozí tak jeho odchod z České republiky. 
Pokud jste fanoušky pohodlného nákupu z domova, můžete využít i internetové obchody, kterým největší hráči na trhu věnují velkou pozornost. To potvrzuje i Ctirad Kolařík z JENA – nábytek: „Do našeho nového elektronického obchodu investujeme mnoho prostředků a úsilí. Od nového roku jej mají zákazníci možnost využívat na adrese www.jena-nabytek.cz. Nakupující zde naleznou přehledný a snadno přístupný zdroj informací o našem sortimentu a hlavně skvělé ceny. Při tvorbě e-shopu jsme využili vlastní dlouholeté zkušenosti i zpětnou vazbu našich zákazníků.“

Konečné rozhodnutí, ke kterému prodejci si pro svůj nový nábytek půjdete, je čistě na vás. Nikdy však neslevujte ze svých požadavků. Jedině tak budete s novým nábytkem skutečně spokojeni.
04.02.2015 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444