Kde jsi, jaro, kde jsi?

Také sledujete netrpělivě počasí a hledáte na obloze paprsky sluníčka? Také čekáte na jaro jako na vysvobození? Do internetového obchodu Bella Rose jarní atmoséfa pomalu přichází. Než tedy schováte zimní kabáty na dno skříně, nechte se zatím inspirovat velikonočními a dalšími dekoracemi ve znamení svátků jara.

Čím by byly Velikonoce bez vajíčka? 

Velikonocemi každoročně ožívá tajemství znovuzrozeného života. Velikonoční dekorace proto připomínají jarní obrození přírody a přinášejí tak malý kousek jara přímo k nám domů. Green Gate je dánská společnost s dlouholetou tradicí. Svými výrobky se vrací k tradicím venkova, ale svůj skandinávský designérský um promítá do výrobků odrážejících současný životní styl. V nabídce Green Gate se nachází především nádherné kolekce porcelánu různých barev a vzorů, které je možné kombinovat, dále bytový textil, úložné dózy, bytové doplňky a další stylové kousky. Na Bella Rose můžete v podobě vajíček zakoupit také dekorativní svíčky (výška 10 cm, cena 211 Kč) nebo elegantní dózy na cukrovinky (výška 12 cm, cena 228 Kč). Na oblíbených vajíčkách k snídani si můžete pochutnat z porcelánových stojánků na vajíčka (výška 6,5 cm, více motivů, cena v akci od 53 Kč/ks). 
Inspirujte se v přírodě
 
Nevíte, jak vyzdobit svůj domov? Jaro se probouzí, vyjděte proto do přírody a jistě vás něco napadne. Nejkrásnější dekorace jsou totiž ty nejjednodušší. Utrhněte větvičku, postavte ji do obyčejné zavařovací sklenice s vodou a její hrdlo obvažte provázkem. Na větvičku můžete zavěsit ručně malovaná vajíčka vašich dětí. Dokonalé velikonoční zákoutí vykouzlíte pomocí háčkovaných nebo dřevěných vajíček s bílou patinou. Novou inspiraci můžete načerpat na Bella Rose v sekci velikonoční dekorace.
Vajíčka v novém kabátku

Malujete vajíčka voskem? Zdobíte je veselými samolepkami nebo barvíte cibulovými slupkami? Některé techniky se dědí z generace na generaci. Možná je na čase vyzkoušet i jiné možnosti dekorování velikonočních vajec. V e-shopu Bella Rose vajíčka zabalili do novin, přepásali krajkou a ozdobili monogramy. Překvapte koledníky novými nápady.
Nechte se inspirovat vintage kousky a dalšími designovými doplňky skandinávských značek na internetových stránkách: www.bellarose.cz.
26.03.2013

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444