Kde hledat radu při výběru vhodného komínového systému

CIKO představuje zdokonalený firemní web

Průzkum trhu provedený společností CIKO odhalil, že téměř 20% zákazníků si zvolí nevyhovující komínový systém k předpokládanému způsobu užití. Často se také lze setkat s tím, že jak pro koncového zákazníka, tak někdy i pro projektanta, je značně obtížné orientovat se v různorodé nabídce komínových systémů.

Společnost CIKO s.r.o., český výrobce komínových systémů CIKO®, posiluje svoji
pozici na trhu, a tak dochází k novinkám i na firemním webu. Vzhledem ke zkušenostem a výsledkům zmíněného průzkumu, měl celý proces přestavby webových stránek jedno ústřední motto – usnadnit zájemcům výběr komínového systému a zpřístupnit jim požadované podklady pro správnou volbu co nejrychleji, na co nejméně „kliknutí“.

Především správná volba komínového systému je podstatná pro bezproblémový a bezpečný provoz připojeného spotřebiče. Už při prvotních úvahách o tom, jaký komín si vlastně vybrat, je totiž nutné, ale někdy téměř nemožné, zorientovat se v rozsáhlé nabídce na trhu - najít si spolehlivý a jednoznačný počáteční bod. Takový bod, který zodpovědně a profesionálně odpoví na všechny otázky pro detailní specifikaci parametrů komínového systému a vlastně celé spalinové cesty.

Ve snaze ulehčit zákazníkovi toto jeho první rozhodnutí, připravilo CIKO® na svých
webových stránkách www.ciko-kominy.cz novinku v podobě přehledného grafického
navigátoru, který každému zájemci pomůže vybrat správný typ komínového systému
podle toho, jakým druhem paliva a v jakém typu spotřebiče bude topit. Struktura příkladů paliv a spotřebičů je zde navržena způsobem srozumitelným i pro laické návštěvníky.

Princip navigace je velmi jednoduchý a zákazník tak může již po prvním kliknutí získat informace o komínovém systému, který odpovídá jeho základním představám. V případě hlubšího zájmu je možné okamžitě získat podrobnější informace, např. o jednotlivých komponentech komínových systémů. Následné upřesňování parametrů vybraného komína může probíhat různou formou.

Za samozřejmou součást svých služeb považuje společnost CIKO® elektronické i
telefonické technické poradenství
včetně komplexního návrhu komína i výpočtu
spalinové cesty
. Webové stránky také umožňují v on-line kalkulačním programu sestavit specifikaci konkrétního komínového systému a odeslat ji jako nezávaznou poptávku výrobci.

Nepřehlédnutelným prvkem provedených změn na webových stránkách je i propracovaný moderní design, který rovněž přispívá ke zvýšení přehlednosti a rychlejší orientaci. Je tak snadné dostat se bez dlouhého klikání rychle a pohodlně k požadované informaci, a to při optimální úrovni detailu zobrazených informací.

Nová podoba webových stránek www.ciko-kominy.cz filozofii efektivity, kreativity a účelnosti beze zbytku naplňuje. Jednoduše a kvalitně.
01.12.2010 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.

  • AC Heating

    Tepelná čerpadla AC Heating české výroby, jsou určena pro vytápění rodinných domů, bytových domů i komerčních komplexů. Tepelná čerpadla jsou vybavena plynulým řízením výkonu (invertorem) a řízeným vstřikováním chladiva. Jsou vhodná pro radiátory, podlahové vytápění, stěnové topení, stropní chlazení. Řídicí systém xCC umožňuje v základním vybavení možnost připojit k internetu. Jedná se o zařízení v nejúspornější energetické třídě A +++.

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.

  • Schiedel s.r.o. - komínové systémy

    Výrobce a prodejce komínů pro novou i stávající výstavbu - keramické, nerezové, vícevrstvé a kombinované. Komíny pro nízkoenergetický dům, komínové systémy pro speciální použití. Komínové vložky pro vložkování a obnovu stávajících komínů. Systém pro řízené větrání.

  • STIEBEL ELTRON spol. s r.o.

    STIEBEL ELTRON patří k technologickým lídrům v oblasti ohřevu vody, vytápění a technologií využívajících obnovitelných zdrojů. Široké portfolio produktů tvoří zásobníkové a průtokové ohřívače vody, akumulační kamna, přímotopné konvektory, osoušeče rukou, tepelná čerpadla, ventilační jednotky a solární zařízení.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444