Kávovary JURA: Dokonalá káva jako od baristy

Na šálek kvalitní kávy už nemusíte denně docházet do kavárny. Moderní kávovary dokážou připravit silné espresso nebo třeba lahodné latte jedním zmáčknutím.

Není snadné vyznat se mezi množstvím přístrojů. Někomu stačí kávovar na kapsle, jehož pořizovací cena je velmi nízká, někdo se naopak nespokojí s jen tak ledajakou kvalitou a je ochoten investovat více peněz.

Mnoho z nás si možná řekne, že na to jedno kafíčko za obědem stačí menší kávovar s kapslemi, které koupíme v každém supermarketu. Spočítali jste si však někdy, na kolik vám vyjde jedna káva připravená z této kapsle? Je zajímavé porovnat provoz kapslového a automatického kávovaru. Úspora u automatického kávovaru je už při frekvenci jedné kávy denně skoro dvojnásobná.

Porovnání nákladů na 1 šálek kávy u kapslového a automatického kávovaru (pro více informací rozklikněte tabulku)


Hledáte-li do své kanceláře přístroj, který zvládne vysokou zátěž a navíc se snadno ovládá, důvěřujte specialistům v oblasti plně automatických kávovarů.

Doporučujeme kávovar JURA IMPRESSA WE8, díky kterému můžete svým zaměstnancům, kolegům a zákazníkům nabídnout skutečně kvalitní požitek z dobré kávy a dalších mléčných specialit. WE8 připravuje celou řadu kávových klasik od ristretto a espresso po café crème, ale také cappuccino, latte macchiato, Flat White a další.

Tento kávovar robusní konstrukce si každý zamiluje pro velmi snadné ovládání. OneTouch režim totiž umožňuje výrobu espressa ale i cappuccina a dalších nápojů jedním stiskem.

Pro dokonalou kávu jako od baristy

Technologie JURA zaručují přípravu kávy na úrovní skvělého profesionálního baristy a to s jedním velkým rozdílem - vše jedním stiskem. I tento kávovar následuje trendy, a proto umožňuje napojení wifi chladničky na mléko (komunikuje s přístrojem a monitoruje dostatek mléka)

TÜV certifikovaná záruka hygieny

Stiskem jednoho tlačítka nejen že připravíte jakýkoliv kávový nápoj, ale jedním zmáčknutím také vyčistíte celý kávovar. A právě čistota a hygiena je v kanceláři a celém pracovním prostředí velmi důležitá. Tato technologie je certifikována společností TÜV Rheinland. Díky tomu je Jura WE8 vynikající volbou pro prostory, které provozují HACCP koncept (provozy se zvýšenou kontrolou prostředí).


Dalším prvkem dokonalé hygieny je inteligentní vodní systém (I.W.S.®). Záruku kvalitní vody pro lahodnou chuť kávy poskytují vodní filtry CLARIS Smart. Ty také chrání kávovar před vodním kamenem a odstraňují z vody látky, které by mohly mít negativní vliv na chuť a aroma (jako jsou těžké kovy nebo chlór). Aby bylo možné maximálně využít kapacitu filtru, vyvinula společnost JURA funkci inteligentního vodního systému (I.W.S.®). Filtrační patrona a kávovar jsou bezdrátově spojeny technologií RFID (Radio-frequency Identification). Filtr je detekován automaticky. Použití filtru nikdy nebylo snazší a spolehlivější.

Pro firmy nabízí specializovaný e-shop JURA extra záruku a servis. Zajistí pravidelné prohlídky espressovače a veškerý spotřební materiál. Pro více informací navštivte: http://shop-jura.cz.
09.08.2016 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444