Katalog DŮM A PROJEKT 2011 nabízí energeticky úsporná řešení

Jeden z realizovaných projektů kanceláře Archipelag. Foto: Artinex

Jeden z realizovaných projektů kanceláře Archipelag. Foto: Artinex

Již sedmé vydání katalogu rodinných domů DŮM A PROJEKT společnosti Artinex přináší širokou a rozmanitou nabídku typových projektů rodinných domů v České Republice a na Slovensku. Špičkoví projektanti mezinárodní Projekční kanceláře Archipelag neustále sledují vyvíjející se architektonické trendy a ve svých návrzích skloubili funkčnost, osobitost a originalitu se současnými požadavky na kvalitu a energetickou úspornost.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Katalog DŮM A PROJEKT 2011 obsahuje více než 500 typových projektů rodinných domů, které jsou seřazeny podle osvědčeného parametru zastavěné plochy. Na pravých stranách najdete 102 nejoblíbenějších projektů, na stranách levých pak dalších 408. Na úspory energií, které  se dnes oprávněně skloňují snad ve všech pádech je třeba myslet již v samotném projektu. V nabídce katalogu proto nechybí rodinné domy XXI.století, jejichž koncepce se opírají o nejnovější poznatky v této oblasti a systémy v nich aplikované jsou šetrné jak k samotnému objektu, tak k životu jeho obyvatel.

Výrobci stavebních materiálů, které najdete v projektech katalogu DŮM A PROJEKT 2011, patří ke špičkám ve svém oboru a jejich produkty představují vysokou kvalitu a zároveň i cenovou dostupnost. Výrobní partneři vydavatele katalogu seznámí jeho čtenáře na stránkách publikace s novinkami v oboru, systémovými řešeními a zároveň poskytnou zajímavé rady a tipy pro realizaci bydlení. Pokud vás budou zajímat podrobnosti a další informace, jistě uvítáte praktické vizitky s kontakty na jednotlivé výrobce.
 

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Multimediální CD-ROM zdarma

Nový CD-ROM, který lze získat s katalogem rodinných domů DŮM A PROJEKT, obsahuje téměř 300 typových projektů rodinných domů. Multimediální prezentace umožní zájemcům udělat si dokonalou představu o nejoblíbenějších rodinných domech z dílny kanceláře Archipelag. Budete si moci vyzkoušet své architektonické cítění a zvolit si barvu střechy, fasády, komínů, oken, dveří, soklu, oplechování a dřevěného obložení. Zařídíte si interiér a nakonec si vlastní projekt můžete vytisknout. Pro ty, kteří by rádi viděli, jak projekty kanceláře Archipelag vypadají po výstavbě, je zde několik realizací projektů rodinných domů Archipelag v České republice.
                   
Katalog rodinných domů DŮM A PROJEKT 2011 je k dispozici za příznivou cenu 159,- Kč pro Českou Republiku a 6,99 EUR pro Slovensko.

Jak můžete katalog rodinných domů Archipelag 2011 získat?

  • zakoupením na stáncích PNS v rámci celé České republiky a Slovenska - od 29. ledna 2011 (cena publikace je 159,- Kč pro Českou republiku a 6,99 € pro Slovensko)
  • objednáním na dobírku - cena publikace je 159,- Kč + poštovné a doběrečné (poštovné a doběrečné se řídí aktuálním ceníkem České pošty s. p.) přes www.archipelag.cz
09.03.2011 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.

  • XELLA CZ | YTONG

    Výrobce inovativního a ekologického stavebního materiálu, který v Česku patří mezi zavedené značky. Pod značkou YTONG vyrábí společnost Xella CZ pórobetonové tvárnice (obvodové stěny, příčky, překlady, obezdívky atd.), jež jsou vhodné pro stavbu rodinných domů a bytů, nebo jejich rekonstrukce.

  • IZOLTECH s.r.o. - technické izolace a zateplení budov

    Prodej, konzultace a realizace v oborech stavebních izolací a zateplení budov (fasádní zateplovací systémy, izolace staveb a rozvodů topení, sanity a klimatizací)

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.

  • Architektonická kancelář Křivka s.r.o.

    Architektonická kancelář Křivka nabízí kompletní služby v oblasti architektonických a projekčních prací. Kancelář byla založena v roce 1990 Ing. arch. Lubomírem Křivkou.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444