Kancelářská sestava je inteligentní řešení

Kancelářské sety

Kancelářské sety

Oblíbenou volbou pro kancelářské interiéry jsou celé nábytkové řady. Jedná se o praktické řešení, kdy vám dodavatel, bez zásahu interiérového architekta, nabídne komplexní vybavení kancelářských a obchodních prostor na míru. Kancelářská sestava je dokonale funkčním a prakticky zorganizovaným prostorem, kterému navíc nechybí ani dostatečně reprezentativní vzhled.

Základem nabídky je sortiment kancelářských skříní, polic či regálů. K nim jsou automaticky nabízeny psací stoly řešené v podobném designu a ze stejných použitých materiálů.

Výhodou těchto systémových řad nábytku je, že se jednotlivé díly dají libovolně kombinovat a v případě potřeby doplňovat či nastavovat. To se týká zejména knihoven, regálů a skříní. Nicméně zajímavé jsou i různé další moduly, jako například pojízdné šuplíky či kancelářské kontejnery. Díky dispozici na kolečkách se tyto kusy nábytku dají snadno přesunovat a mohou tak doplnit leckdy stroze, minimalisticky řešené kancelářské stoly.

Nábytek do kanceláře co nejuniverzálnější

Co se týká použitých materiálů, tvarů a barev, většinou se pro vybavení komerčních prostor volí jednoduché linie, funkční tvary a velmi praktické vybavení. Je žádoucí, aby všechny moduly byly univerzálně použitelné.

Řada Flexus je určena pro každého, kdo hledá odolný, jednoduše přizpůsobitelný nábytek se snadnou údržbou. Řada kancelářského nábytku Flexus nabízí širokou paletu úložných a zásuvkových skříní, kancelářských kontejnerů, konferenčních a kancelářských stolů a zkrátka všeho, co lze vhodně a účelně kombinovat při výbavě malých i velkých kanceláří. Nabídka výběru z 5 různých dekorů ponechává široký prostor pro kombinace a přizpůsobení nábytku vašim představám. Součástí sestavy jsou i nastavitelné jednací stoly, které se skvěle doplňují s vybavením kanceláří a mohou tak vytvářet oddělený konferenční kout. Případně mohou být samostatně využity do zasedacích místností firmy.

Skvělou volbou v zařízení kanceláří, ale i pracovních prostor v domácnosti je řada Nomad, která se vyznačuje atraktivní černo-bílou kombinací provedení vnitřku i povrchu. To z ní dělá cenově dostupnou, a přitom velmi elegantní variantu obchodních i dalších interiérů. Perfektně doplní jak studentské pracovny, tak i například kanceláře různých provozoven a dílen. Rozmanité úložné skříňky disponují povětšinou podvozkem na uzamykatelných kolečkách s hladkým chodem a tím poskytují dostatečnou flexibilitu a možnost manipulace. Skříňky a další moduly můžete také využít k optickému dělení místnosti, umístit přímo ke stěně nebo kamkoli v kanceláři podle momentální potřeby. Pro vytvoření elegantního dojmu lze tuto řadu doplňovat praktickými a ergonomicky řešenými kancelářskými židlemi v černém provedení.

A například skříně řady Modulus poskytují extra velké úložné prostory. Díky modulárnímu designu si nábytek z řady Modulus můžete rozšířit jak do výšky, tak do šířky. Uspořádání kanceláře tak lze přizpůsobit pomocí poliček na časopisy a přihrádkových nebo policových modulů. Řada kancelářského nábytku Modulus je nejflexibilnější sérií pro kanceláře. Skvělé vlastnosti nábytku, spousta promyšlených řešení úložných prostorů, kancelářských doplňků a široký výběr barev vám umožní vybavit si kancelář přesně na míru vašim požadavkům, ať už pracujete ve velké kanceláři typu open space, v tradiční menší kanceláři anebo v pracovně vašeho domova.

kancelářské sety 

Materiály využívané k výrobě kancelářského nábytku

Dřevěný nábytek byl odjakživa považován za nejkvalitnější a nejodolnější. Tento atraktivní a jedinečný materiál ale vyžaduje poměrně náročnou speciální péči a pravidelnou údržbu, nehledě na to, že se nejedná zrovna o levnou záležitost.

Nejen tato kritéria hrají roli při výběru alternativních řešení. Dnes jsou stále více oblíbené tzv. MDF desky, což je velmi odolný materiál na bázi dřeva. Jedná se o dřevovláknitou lisovanou desku, která se následně pokrývá dřevěnou dýhou, laminem nebo lakovanou fólií.

Takové řešení umožňuje daleko širší výběr při rozhodování o celkovém designu vybavované místnosti či kompletních prostor. Můžeme se rozhodnout pro tradiční trend v dřevěném duchu, anebo pro moderní interiér, k němuž se hodí spíše minimalisticky laděné lamino. Kromě toho se nábytek z MDF desek vyznačuje podstatně vyšší odolností proti mechanickému poškození, což je jeho zásadní výhodou právě třeba ve srovnání se dřevem.
29.09.2021 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.

  • SEDAČKY A POSTELE s.r.o.

    Firma se zabývá expresní výrobou sedacích souprav na míru vašeho bytu, nebo prodej hotových z vlastní modelové řady. Zhotoví vám rozměry na přání včetně atypů. Výběr se vyznačuje širokou škálou potahových materiálů. Zařizování interiérů firem. Dodávky po celé ČR za jednotnou cenu.

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444