KYRON: Pružná dlažba, kterou položíte bez lepení

Představujeme novinku společnosti Los Kachlos - dlažbu KYRON, kterou můžete položit na jakýkoliv druh povrchu. Pokládka je jednoduchá, dokonce není nutné použití lepidla.

Společnost Los Kachlos, jeden z největších českých prodejců a dovozců značkových keramických obkladů a dlažeb ze Španělska, uvádí na český trh sérii exkluzivních dlažeb Kyron. Jedná se o dokonalou imitaci přírodního dřeva, která překvapí jak svým autentickým designem, tak i unikátními technickými vlastnostmi.

Hlavní výhodou dlažby je její pružnost, díky které je použitelná pro všechny typy povrchů. Dlažba je navíc samonivelační, což zásadním způsobem ovlivňuje náročnost pokládky. Výrobce dokonce uvádí možnost pokládat bez lepenípodlahu lze tedy snadno kdykoliv demontovat či přeskládat.

Podívejte se na videoukázku:

 
Dlažba série Kyron je dodávána ve formátu 20 x 170 cm a ve třech barevných odstínech. 
  • Kyron Grey navozuje dojem měkké šedé patiny na dřevě. 
  • Klasické zabarvení v jemné hnědé má dlažba Kyron Natural. 
  • Kyron Taupé pak přesně imituje hrubě opracované masivní dřevo, a to včetně suků či zdánlivých nerovností a hrubého povrchu. 
Protože je dlažba mrazuvzdorná, je vhodná jak pro interiéry, tak i pro exteriéry. I přes svou pružnost je dlažba neobyčejně odolná proti praskání či otěru.

Cena za 1 m2 činí 1989 Kč. Více se dozvíte na www.lkhome.cz.

07.07.2016 | PR
  • Los Kachlos s.r.o.

    Los Kachlos je od roku 1996 významný český prodejce obkladů a dlažeb a výhradní dodavatel předních španělských i italských výrobců. Ve značkových showroomech v Praze, Brně, Zlíně, Uherském Hradišti a Bratislavě jsou k vidění obklady do koupelny , obklady do kuchyně , dlažby do interiéru i venkovní dlažby v nejrůznějších stylech a formátech a zejména té nejvyšší kvalitě.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444