Justine Heninová nositelkou ceny Whirlpool 6. smysl 2007

Justine Heninová získala ocenění Whirlpool 6. smysl pro hráčku roku 2007. Cena byla udělena potřetí v historii a opět náleží hráčce, která zabodovala způsobem, jenž nejlépe odráží intuici v duchu 6. smyslu. Justine převzala toto ocenění od Dina Olivettiho ze společnosti Whirlpool Europe během závěrečného turnaje letošní sezony, Turnaje mistryň 2007 v Madridu.

Justine se dostala do užšího výběru deseti hráček v on-line hlasování pořádané společností Whirlpool, která je hlavním partnerem evropské série WTA Tour, od 3. září do 15. října na stránkách www.eurosport.com a www.whirlpool.eu. Zúčastnily se ho tisíce lidí z celé Evropy, přičemž více než třetina (34 %) hlasovala pro Justinin bod jako ten, který nejlépe odráží význam intuice 6. smysl – vysokou inteligenci, bezkonkurenční výkon a dokonalou přesnost. Na druhém místě se umístila Maria Šarapovová, na třetím Anna Šakvetadzeová.

Justine Heninová tuto cenu získala poprvé hned v úvodním ročníku 2005, nyní tedy svůj úspěch zopakovala. Poznamenala k tomu: „Mám velkou radost, že jsem opět vyhrála. Je to pro mne o to cennější, že je to díky hlasům lidí z celé Evropy, v konkurenci vynikajících hráček a jejich skvělých výměn. Líbí se mi nápad hodnotit i jednotlivé údery, které tak zůstávají v paměti diváků. Intuice a přesnost v duchu 6. smyslu je pro nás všechny nesmírně důležitá. Dokonce mne to tak inspirovalo, že jsem svou novou akademii nedávno pojmenovala Tenisová akademie 6. smysl.“

K tomu Dino Olivetti dodal: „Dvojí vítězství Justine během tří ročníků této soutěže dokládá její vysoké hráčské kvality. Jsme hrdí i na to, že Justine se sloganem 6. smysl inspirovala a vložila ho do názvu své akademie. Ukazuje to, že přikládá stejnou důležitost šestému smyslu, intuici a přesnosti své hry, jako společnost Whirlpool inovacím. Jsem rád, že mohu Justine cenu Whirlpool 6. smysl opět předat.“
„Každým rokem význam tohoto ocenění narůstá a zároveň dokládá užitečnost vazby mezi společností Whirlpool a evropskou WTA Tour,“ dodal ředitel dámského tenisového okruhu Larry Scott.

16.11.2007

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444