Jste single? Máme pro vás tip na vlastní bydlení

Krize sem, krize tam, sehnat v Praze pěkný nový byt na dobrém místě s cenou pod dva milióny je dnes téměř neřešitelný problém, a to i v kategorii bytů 1+kk. Právě „garsonka“ je ideálním příbytkem každého mladého člověka, který se chce osamostatnit od rodičů. Ostatně samo označení jednopokojového bytu bez oddělené kuchyněpochází z francouzského slova "garçon" - chlapec, mladík – jako vyjádření nejčastějšího obyvatele tohoto typu bytu. Stejně dobře však poslouží samostatné dívce, manželům po rozvodu či vůbec lidem, kteří z nějakého důvodu žijí sami. Může představovat i příležitost, jak přistěhovat osaměle žijícího seniora blíž k rodině.

Malý byt znamená snazší zařizování i úklid. Nevýhodou může být jenom nedostatek úložného prostoru, takže je třeba pečlivě zvážit, co všechno opravdu musíte mít doma.

Důležité u bytu je také místo, kde se nachází. V současné době jsou nejoblíbenější lokality mimo drahé centrum, ale pokud možno v jeho blízkosti nebo aspoň dobře dostupné metrem.

Jednou z takovýchto lokalit jsou Letňany, svébytná, moderní a dynamicky se rozvíjející čtvrť, která už dávno nenese punc periferie. Svědčí o tom moderní Obchodní centrum Letňany, moderní aquapark, sportovní stadion, multikino… Obyvatelé Letňan zde najdou prakticky veškerou občanskou vybavenost, kterou potřebují.

Rozvoj Letňan pomohlo nastartovat výtečné dopravní spojení – prodloužení metra do Letňan a blízkost městského silničního okruhu.

Právě nedaleko stanice metra Letňany stojí letos v létě dokončený bytový soubor Barevné Letňany. Příjemný, vzdušný rezidenční soubor tří bytových domů vyrostl v Chlebovické ulici. V kontrastu s uniformitou sousedního panelákového sídliště vyniká jedinečnost každého z těchto tří domů, podtržená rozdílnými barvami členitých fasád, které daly novým domům i jména – Červený, Žlutý a Modrý dům.

Další zvláštností, patrnou na první pohled, je dostatek prostoru mezi jednotlivými domy.  Ten je vyplněn parkem, jehož součástí jsou i hřiště na petanque, altánek a netradiční posilovna pod širým nebem.

Byty v Barevných Letňanech jsou již téměř vyprodány. Máme však dobrou zprávu pro ty, kteří hledají cenově dostupnou garsonku: v nabídce jsou tři byty 1+kk, všechny s cenou kolem 1,7 miliónu Kč včetně DPH.

Další informace můžete získat v novém prodejním centru společnosti Trigema na adrese Bucharova 2641/14, Praha 5, hned vedle stanice Metra Nové Butovice, nebo na internetových stránkách www.barevneletnany.cz.

 

      

06.10.2011
  • Trigema a.s.

    Trigema je developerskou společností s přesahem do dalších aktivit. Výsledkem developerské práce jsou bytové domy Chytrého bydlení , které jsou v současnosti nabízeny už ve třech kvalitativních úrovních. Vedle té základní je to Plus a Premium.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444