Jsou praktické a neviditelné. Sítě proti hmyzu

Nadcházející hezké počasí si chceme všichni užít plnými doušky. Teplo, slunce a čerstvý vzduch necháváme proudit dokořán otevřenými okny a dveřmi, abychom načerpali co největší porci čerstvé jarní energie. Současně však otevíráme cestu i nejrůznějšímu hmyzu. A o ten nestojíme ani v nejmenším! Před těmito nezvanými hosty nás spolehlivě ochrání sítě proti hmyzu. Jsou praktické, téměř neviditelné a snadno se instalují na jakýkoli typ oken či dveří.

Lezoucí a létající hmyz nebo pyly jsou nejen na obtíž, ale pro mnohé z nás – a zejména pak děti nebo alergiky – mohou představovat i zdravotní riziko. Jediným spolehlivým způsobem, jak větrat podle libosti a současně nemít doma ani jedinou mouchu, je pořídit si praktické sítě proti hmyzu.

Značka Climax nabízí hned několik na míru vyrobených modelů. Perfektně pasují, snadno se montují a každý je může barevně sladit s oknem nebo dveřmi. Nejžádanější barvou rámu je bílá a hnědá, na výběr jsou ale i další barvy a dekory, včetně imitace dřeva. Kvalitní zesílená síťovina z poplastovaného sklolaminátového vlákna nepodléhá korozi a velmi dobře snáší teplotní rozdíly. Protipylovou síťovinu zase ocení především lidé s alergií na pyl.


Velkoformátová okna ani dveře nejsou překážkou. Posuvnou síť můžeme instalovat do šíře až 3,4 m. Výhodou pevných sítí je, že je můžeme na zimu snadno úplně demontovat a uskladnit. Rolovací dveřní sítě jsou ideální do míst, kde je kolem dveří málo prostoru. A dveřní plisé síť je pro změnu výhodná v tom, že nás neomezuje v procházení. Díky bezbariérovému provedení je tato síť vhodná nejen do objektů, kde se pohybují osoby na invalidním vozíčku, ale je také zárukou, že o rám sítě nezakopnete. Síť je navíc opatřena těsnicím kartáčkem, aby se zabránilo proniknutí hmyzu zespodu.



Nevíme-li si rady, vyplatí se zajistit si návštěvu technika Climax, který nám doporučí konkrétní typ sítě a způsob montáže.
20.03.2017 | PR
  • CLIMAX

    Největší český výrobce žaluzií, rolet, markýz a sítí proti hmyzu. Vyvíjí, vyrábí a dodává široký sortiment venkovní a vnitřní stínicí techniky. Disponuje rozsáhlou sítí značkových prodejen, regionálních zástupců a smluvních partnerů, prostřednictvím kterých jsou výrobky instalovány v objektech konečných uživatelů, včetně přesného zaměření, montáže, i následného servisu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444