Jednoduše na pavučiny u stropů a další vychytávky k vysavačům

Potýkáte se při úklidu s potížemi? Nevíte, jak se zbavit například pavučin umístěných v rozích pokojů s vysokými stropy, na lustru nebo například na vrchní hraně obrazů? Musíte sundat veškeré předměty z poliček, abyste uklidili usazený prach? Každá hospodyňka má spoustu podobných, zbytečných problémů. Naštěstí ale žijeme v době, kdy technologie pokročila.

Součaná technologie nabízí mnoho řešení pro usnadnění každodenních prací, které nás jinak okrádají o drahocenný čas i nervy. Objevte chytré a šikovné nástavce vysavačů, o kterých jste možná netušili, ale už bez nich neuděláte ani krok.

Společnost Vorwerk při vývoji úklidových systémů i jednotlivých komponentů velmi pečlivě sleduje, co přesně lidi při úklidu trápí, a snaží se jim efektivně pomoci zachytit maximum prachových částic. Na základě tohoto vývoje se do rukou zákazníků dostanou ty nejpokročilejší technologie, které navíc splňují nejpřísnější parametry ve spotřebě energie.

Například s pavučinami u 3 metry vysokého stropu pomůže teleskopická tyč s koncovkou z jemných štětin. Díky variabilní síle vysávání i délce štětin přitom koncovka funguje také jako samotná prachovka. S tím rozdílem, že prach rovnou vysaje a uzavře v sáčku. Nevíří se tak do prostoru a zvláště pro domácnosti s alergiky je to velmi vítaná změna. Na víceúčelovou prachovku, která se jednoduše připojí k vysavači, už nedáte dopustit. Její štětiny se přizpůsobí každému povrchu a i ty nejchoulostivější předměty jako elektroniku, umělecká díla nebo porcelán zbaví prachu šetrně a účinně. Problém jí nedělají ani drobné předměty. Dejte sbohem zdlouhavému přesouvání různých vzpomínek z dovolených, talismanů, obrázků nebo dárků vystavených na poličkách při každém utírání prachu.

Uklízet v 21. století je hračka

V době našich babiček byl úklid pořádná dřina a trval mnohonásobně dlouho. Dnes již máme k dispozici spoustu podobných vychytávek, které stačí jen objevit. Budete šetřit svá záda a navíc vám zbyde více času na zábavu.

Více informací o produktech Vorwerk Kobold získáte na www.kobold.vorwerk.cz.
23.06.2016 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444