Jedineční na trhu, ideální na chatu: Candy Aquamatic a TRIO

Letošní letní víkendy a dovolené si většina z nás užije na chalupě nebo na chatě. A tak je možná ten správný čas vybavit si své víkendové sídlo praktickými spotřebiči, které nám pobyt zpříjemní a usnadní. Oblíbenou stálicí v sortimentu značky Candy je nejmenší pračka na trhu, která se vejde i pod umyvadlo, a přitom vypere pro celou rodinu, nebo kombinace sklokeramické desky, trouby a myčky v jednom pro úsporu místa.

Aquamatic – nejmenší pračka na trhu

Pračka Aquamatic AQUA 1142D1/2-S od značky Candy je s rozměry 70 x 51 x 45 cm (v x š x h) nejmenší pračkou na trhu. Proto je vhodná do malých prostor, ať se jedná o byt anebo chatu. Snadno ji převezete také v kufru osobního auta. I přes malý rozměr je plně vybavená a svými funkcemi může konkurovat pračkám standardních velikostí. Nabízí 15 programů praní včetně Eco Mix 20°, který má stejnou účinnost jako při 40 °C a navíc s úsporou až 40 %. Velmi praktické jsou tři rychlé cykly na 14, 30 a 59 minut. Nechybí ani antialergenní program Aquaplus, který přidává vodu během praní i máchání. K ovládání slouží otočný programátor a přehledný digitální displej. Pračka Aquamatic má kapacitu 4 kg prádla, což se může zdát málo, ale pro víkendové praní je naprosto dostačující, a je v energetické třídě A+. Její doporučená cena je 9 990 Kč.
 

TRIO – celá kuchyň v jednom spotřebiči

Volně stojící trojkombinace sklokeramické desky, trouby a myčky v jednom spotřebiči Candy TRIO 9503/1 X/U je vhodná do malých bytů, letních kuchyní nebo na chalupy. Sklokeramická deska má 4 varné zóny s různým výkonem. Elektrická trouba s ventilátorem o objemu 41 l disponuje 4 pečícími programy. Péci můžete na třech úrovních při standardní velikosti plechu, k vybavení patří také otočný grilovací rožeň. Myčka nádobí ve spodní části má kapacitu 6 sad nádobí, které vložíte do jednoho drátěného koše se sklopitelným odkládacím prostorem na šálky a košem na příbory. Na výběr je z 5 mycích programů – Intenzivní 75°, Univerzální 65°, Eco 45°, Rychlý 32 minut 50°, a Sprchování. Rozměr TRIO je 87,5 x 60 x 60 cm, takže zabere prostor pro jeden standardní spotřebič, ale zvládne práci za tři. Doporučená cena je 33 490 Kč a k dispozici je také varianta v bílé barvě a bílá nebo nerez varianta s plynovou varnou deskou.



Více na www.candycr.cz
19.06.2020 | PR
  • CANDY HOOVER ČR, s.r.o.

    Candy Hoover patří mezi nejvýznamnější evropské výrobce domácích spotřebičů. V portfoliu společnosti je italská značka Candy s více než 70letou tradicí a původem americká značka Hoover založená před 100 lety. Pod logem obou značek najdete kompletní sortiment volně stojících i vestavných domácích spotřebičů, pod značkou Hoover navíc i velmi širokou nabídku vysavačů, parních mopů a žehliček.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444