Jediná pergola, která se vám přizpůsobí

Samonosná bioklimatická pergola ARTOSI je ryze českým výrobkem přicházející přímo z vývojového oddělení společnosti ISOTRA. Svým inovativním a čistým designem se vám v mnoha ohledech přizpůsobí. Byla vyvinuta s důrazem na přesnost, kvalitu zpracování a možnosti individuálních úprav.

Bioklimatická pergola ARTOSI je vyráběna s vysokou přesností, díky čemuž je každá montáž snadná a rychlá. Pergolu navíc můžete namontovat ke stěně domu nebo nechat jako samostatně stojící. Stojka pergoly lze individuálně posunout až o 1 m mimo roh pergoly. Jednotlivé pergoly lze k sobě spřažit, při čemž ve spoji pak zůstává pouze jedna stojka. Unikátností pergoly ARTOSI je možnost rozdělení střechy na více nezávislých sekcí, které lze ovládat samostatně. Můžete tak komfortně pomocí dálkového ovladače regulovat proudění světla, tepla i vzduchu v libovolné části pergoly podle pozice slunečních paprsků během celého dne. ARTOSI dosahuje nejvyšší třídy odolnosti prosti větru, avšak pro ještě větší komfort i soukromí se dají boky pergoly snadno doplnit o screenové látkové rolety i LED pásek s volbou teplého nebo studeného odstínu osvětlení.



Při plném uzavření lamel vás pergola ochrání před deštěm i sněhem, přičemž voda se odvádí vždy minimálně jednou stojkou. Výška střešního rámu včetně otevřené lamely má pouze 25 cm, což pergole dodává na její eleganci. Úhel otevření lamel je pak pod sklonem až 130°. Uzavřené střešní lamely tvoří nepropustnou plochu, která unese například až 116 kg na 1 m2 při rozměru 6x4 metry. Lamely jsou tvarově optimalizovány tak, aby vykazovaly co nejlepší pevnostní výsledky s co nejmenším nárokem na materiál. Tato hliníková pergola může mít na šířku až 4 metry, výsuv až 7 metrů a výšku až 3 metry. Pohon je umístěn v obvodovém rámu, což zajišťuje, že není viditelný z žádné strany a nenaruší tak celkový vzhled pergoly. Barvu konstrukce a lamel lze vybírat z 6 základních barev, přičemž díky vybavenosti moderní práškovou lakovnou přímo v areálu společnosti ISOTRA je možný jakýkoli barevný nástřik.

Napište si o nezávaznou nabídku na míru vaší zahradě či terase na www.artosi.cz.


25.06.2020 | PR
  • ISOTRA a.s.

    ISOTRA je technologickým lídrem v oblasti stínicí techniky nejen v ČR, ale i ve světě. Na trhu působí již od roku 1992. Vlastní vývojem a výrobou tvoří interiérové i exteriérové žaluzie , předokenní venkovní rolety , látkové rolety , solární žaluzie , plisse , japonské stěny , screenové rolety , sítě proti hmyzu , markýzy , verandy a v neposlední řadě pergoly .


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444