Je postel vašeho dítěte bezpečná? Otestujte ji.

Když se dospělému člověku nedostává po delší dobu kvalitního spánku, objeví se potíže jako snížená produktivita a problémy s ní spojené, obecná netečnost, problémy při sportu, přibírání na váze a rychlejší stárnutí nebo po ještě delší době celková nespokojenost a ztráta chuti do života.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Nebezpečná matrace

Za potížemi s kvalitou spánku často stojí nevhodná matrace. Nevhodná matrace ovšem může být mnohem nebezpečnější pro děti. Pokud je příliš měkká a dítě leží na břiše, jeho tvář se může do matrace příliš zabořit, a tím se mu ztíží, nebo úplně znemožní dýchání. Tahle situace může pro vaše dítě znamenat skutečné nebezpečí. V dnešní době se sice dají pořídit kvalitní dětské matrace, ale buďte opatrní co se týče jejich správné intenzity tvrdosti.

Na co ještě si dát pozor?

Kromě tvrdosti matrace existuje ještě jeden důležitý prvek, který byste určitě neměli opomenout, chcete-li pro zdraví svého dítěte udělat maximum: alergie na prachové roztoče. Obyčejné matrace totiž představují dokonalé útočiště pro tato mikroskopická stvoření, která mohou zvýšit riziko vzniku celoživotní alergie na prachové roztoče.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Zvažte cenu

Mnoho lidí věří, že nejlepší věci jsou ty nejdražší. S globalizací a rozšiřováním trhu je uplatňování tohoto principu při výběru matrace nesmyslné. Cena by neměla být hlavním kritériem při výběru matrace.

Dnes je možné koupit i vysoce kvalitní zboží za přiměřenou cenu. S tímto kompromisem a novým trendem přišla na trh značka Dormeo, která svými dostupnými a zároveň velmi kvalitními matracemi dokazuje, že dobrá cena a prvotřídní kvalita se navzájem nevylučují.

Koupit matraci nesmí být risk!

Může se snadno stát, že koupíte novou matraci a pak zjistíte, že neodpovídá vašim představám. Proto je zvláště důležité, aby vám prodejce nabídl bezplatnou zkušební dobu, během které máte možnost matraci otestovat a vrátit ji v případě, že s ní nebudete spokojeni. S tímto přístupem se ale ne vždy zákazníci setkávají, nebo nejsou dostatečně prodejcem informováni.

Matrace Dormeo si z pohodlí domova otestovat můžete. Zkušební doba je celých 60 nocí! Pokud by z nějakého důvodu nesplnila vaše očekávání, můžete ji bez udání důvodu vrátit a prodejce vám garantuje vrácení částky, za kterou jste matraci pořídili.

Značka Dormeo tak svým zákazníkům umožňuje, aby si pro své drahé zvolili jen to nejlepší.

20.02.2012 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444