Jaro ve znamení interiérových trendů

Také se těšíte až tahle „zima“ skončí? Na jaře je rozhodně na co se těšit a jednou ze zajímavých událostí budou také jarní veletrhy ABF ve složení FOR FURNITURE, FOR HABITAT, FOR OFFICE a FOR GARDEN. Zkrátka veletrhy pro všechno okolo bydlení a zahrady. Součástí bude také 2. ročník speciální expozice SCÉNA: Inspirace & Trendy 2015, kterou připravuje profesionální designérka Iva Bastlová.

Expozice je zaměřená na představení 4 interiérových stylů, které jsou postaveny na současných interiérových trendech, kterými se autorka nechala inspirovat na zahraničních přehlídkách. Zmíněnými styly jsou:

  • industrial (inspirovaný průmyslovými prvky a materiály), 
  • orient (postavený na barvách a vzorech orientu), 
  • neutral (styl plný jemných linií a něžných barev, který vzhlíží do budoucnosti),
  • mix mash (eklektický, výrazný styl kombinující zdánlivě nesourodé materiály a výrazné barvy zkrocené do harmonie). 
Návštěvníci si je budou moci prohlédnout na necelých 130 m2, kde budou jednotlivé styly prezentovány v samostatných „mini“ interiérech.

V minulém ročníku byla expozice sestavena z více než 100 exponátů od více než 50 dodavatelů. Zajímavostí je inovativní přístup k tvorbě společné expozice, ve které se dodavatelé vzájemně doplňují a spolupracují. Projekt samotný bude zaměřen nejen na odborníky, ale hlavně na širokou veřejnost, které se tak dostane mnoho inspirace za použití materiálů a produktů dostupných na tuzemském trhu.

Reportáž z loňského ročníku můžete zhlédnout zde:
For Habitat 2014 lákal na atmosféru světových veletrhů
27.01.2015 | PR
  • ABF, a.s.

    Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory veletrhů v České republice. Ve své hlavní oblasti podnikání, kterou je pořádání téměř čtyř desítek veletrhů ročně, zaujímá ABF, a.s. 1. místo v Praze a 2. místo v České republice. 


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444