Jarní veletrhy ABF - přehlídka trendů v bydlení

Leden je téměř za námi a to znamená, že přípravy na největší veletržní událost jara jsou v plném proudu. Jakou máme na mysli? Samozřejmě soubor veletrhů ABF o bydlení, nábytku, designu a zahradách v čele s veletrhem FOR FURNITURE.

Letošní ročník tohoto souboru bude v pořadí již čtvrtým a jak je dobrým zvykem veletrhů o bydlení pod taktovkou ABF, očekává se, že veletrhy opět posunou laťku návštěvnosti i celkového počtu vystavovatelů. Jaké byly loňské výsledky? Působivé, posuďte sami. Celkem se na soubor veletrhů přišlo podívat přes 36 000 návštěvníků a o jejich přízeň se ucházelo bezmála 600 vystavovatelů. Budete se moci těšit na tyto veletrhy:

FOR FURNITURE - největší veletrh celého souboru, jehož tématem je nábytek a bytový design.

FOR HABITAT - 21. veletrh bydlení, stavby a rekonstrukcí, který má mezi ostatními nejdelší tradici.

FOR OFFICE - samostatný veletrh nejenom o kancelářském nábytku, ale celkovém vybavení komerčních prostor.

FOR GARDEN - jediný veletrh v České republice zaměřený na zahradu jako celek, kde najdete průřez všemi službami a širokou nabídku zahradního nábytku i techniky.

Co se týká zajímavých vystavovatelů, můžeme uvést například českého výrobce masivního nábytku, firmu Kaplan, jedničku ve výrobě českých nábytkových dvířek, společnost Trachea nebo německého výrobce skvělých sedacích souprav, Alberta Ponsela.

Těšit se můžete také na bohatý doprovodný program, doplněný o soutěže, přednášky a speciální veletržní hru Jarní favorit veletrhů, prostřednictvím níž vyberou návštěvníci mezi vystavovateli svůj top exponát jara. Součástí veletrhů je akce DESIGN SHAKER, jejímž tématem jsou designové novinky v bydlení. Tomuto projektu je věnována celá výstavní hala a návštěvníci se budou moci seznámit s exponáty, které dominují nápaditým designem či svojí inovativností. Poprvé se v rámci této akce představí zcela nový projekt, který nese název SCÉNA: Inspirace & Trendy 2014. Jedná se o unikátní představení několika směrů, které jsou inspirovány světovými veletrhy a nejnovějšími trendy. Scéna bude rozdělena do čtyř sekcí se zcela odlišnými inspiracemi – digitální svět, natural, glamour a retro. Jednotlivé sekce se budou skládat z působivého aranžmá a velkého vzorkovníku - výběru materiálů od podlah, přes tapety a bytový textil až po výrobu nábytku apod.

Na závěr nesmíme zapomenout termín a místo, kterými jsou 20. – 23. 3. 2014 a výstaviště PVA EXPO PRAHA v Letňanech. A pokud se rádi dozvíte víc, sledujte webové stránky nebo facebook.
30.01.2014
  • ABF, a.s.

    Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory veletrhů v České republice. Ve své hlavní oblasti podnikání, kterou je pořádání téměř čtyř desítek veletrhů ročně, zaujímá ABF, a.s. 1. místo v Praze a 2. místo v České republice. 


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444