Jarní úklid může začít i u vypínačů

Barevné vypínače z řady ovládacích přístrojů Céliane Zdroj: Legrand

Barevné vypínače z řady ovládacích přístrojů Céliane Zdroj: Legrand

Jaro je tady a všichni se již těší na slunečné dny a první rašení zelených lístků na stromech. Začátkem jara probíhá tradičně velký úklid domácností a zvykem je oživit bydlení barevně. Právě barvy jsou spojeny s příchodem jara, vzbuzují v člověku pozitivní emoce a jsou nejdůležitějším nástrojem tvorby interiéru.

Možná se to bude zdát netradiční a bláznivé, ale jarní úklid můžeme například začít od vypínačů. Barevné vypínače pomůžou vyšperkovat domácnost do dokonalých detailů a proměnit ji v dynamické inspirativní místo. Letošním trendem jsou květinové barvy, které osvěží interiér a podtrhnou harmonii prostoru.

Vypínač z řady Céliane, zdroj: Legrand
Nebojte se otevřít barvám! Fialová barva v sobě skrývá oheň a vodu, je spojením červené a modré, nese v sobě energii a dynamičnost. Fialová barva v interiéru čaruje v časoprostoru a z obyčejné, nudné místnosti udělá trendy pokoj.

Vypínač z řady Valena Life, zdroj: Legrand
Zelená barva patří sice ke studeným barvám, ale v současnosti je hodně oblíbená. Nejčastěji je spojována s přírodou. Světlozelená barva vyvolává představy jarní trávy a bylinek, je to barva svěží a mladistvá, vyvolává pocity radosti a rovnováhy.

Barevné zásuvky z řady Céliane, zdroj: Legrand
Jarní proměna bytu se dá podpořit i barevnými zásuvkami, které už také nemusí být nudné, naopak dokáží být perfektním stylovým doplňkem interiéru.

Více na www.legrand.cz.
20.04.2018 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444