Jarní tipy na terasu i zahradu

Přemýšlíte, čím na počátku sezóny oživit svoji zahradu, balkon nebo terasu? Máme pro vás hned několik tipů! Zástěny, gumové nášlapy, obrubníky a dlažba, Hydrobox ... O čem že je řeč?

Zástěny z umělého ratanu

Zástěny z umělého ratanu vykouzlí na vašem balkoně nebo zahradě soukromí, ochrání Vás před větrem i zvědavými sousedy.

Na výběr máte z 8 barevných provedení od světlých barev přes žíhané designy, které vytvoří dojem přírodního ratanu, až po tmavé odstíny. Díky různým velikostem jsou vhodné na balkony, terasu i na ploty kolem zahrady. K dostání jsou totiž v šířce 75, 90, 100 a 200 cm. Pokud by Vám žádná z velikostí nevyhovovala, nemusíte věšet hlavu - zástěnu můžete v jakémkoliv místě uříznout, aniž by se začala třepit! Každé vlákno je totiž svařené k sobě za vysokého tlaku - jedná se o kvalitní německou technologii.


Ptáte se, jak se připevňuje? K dostání jsou připevňovací pásky v barvách zástěn, takže je bez problému připnete k pletivu plotu, k balkonové konstrukci nebo kamkoliv budete potřebovat. Zástěny jsou odolné proti mrazu a jsou chráněné UV filtry - nemusíte se bát nechat je venku celý rok. Vydrží vám minimálně 15 let. Kromě připevňovacích pásků si můžete pořídit také zakončovací lišty, se kterými zástěna získá moderní vzhled.

Víe informací najdete na: https://www.benco.cz/eshop/zahrada/palisady-plutky-pletiva-site/balkonove-zasteny

Gumové nášlapy, dlažba, obrubníky a palisády

Nášlapy na zahradu z recyklované gumy? Ano. Čím jsou speciální? Velmi jednoduše se s nimi manipuluje, nedrolí se a vydrží jakýkoliv náraz. Můžete si s nimi vyskládat cestičku v záhonu nebo přímo v trávě. V nabídce je také dlažba, ze které pomocí Click Clack systému vytvoříte podlahu na celé vaši terase, balkoně, na zahradě kolem bazénu nebo u posezení v altánu. Na výběr je v několika designech, barvách i velikostech, takže nemusíte mít strach, že byste si nevybrali.

Nesmíme zapomenout na palisády, obrubníky a travní lemy z recyklované gumy. Ty jsou vhodné na zahrádky školek a škol, kde se dbá na bezpečí dětí a nesmí se zde používat obrubníky z plastu ani ze dřeva. Byla by škoda nevyzkoušet jejich bezpečnou gumovou variantu.


Více informací na:
https://www.benco.cz/eshop/zahrada/venkovni-dlazba/gumove-dlazdice
https://www.benco.cz/rady-a-tipy/gumove-zahradni-obrubniky-a-travni-lemy-maji-sve-vyhody

Hydrobox

Jezdíte často na dovolenou a nemáte květináče se samozavlažovacím systémem? Pak Vás bude zajímat absolutní novinka, která se objevila na českém trhu - samozavlažovací polštářek Hydrobox. Nemusíte prosit Vaše sousedy, aby Vám během Vaší nepřítomnosti chodili zalévat květiny.

Ptáte se, jak Hydrobox funguje? Před použitím polštářek položíte do krabičky s vodou a necháte ho 10-15 minut, aby do sebe vodu nasáknul. Pak ho vložíte na dno květináče, do jeho středu nebo co nejblíže ke kořenům rostliny. Největší typ polštářku je určený k použití přímo na zahradě při výsadbě stromů nebo keřů. Samozavlažovací polštářek Hydrobox je ekologicky šetrný, kořeny rostliny jím prorostou a pak spolu až 3 roky žijí v symbióze. Po třech letech, až si rostlinka vytvoří silný kořenový systém, se polštářek rozpadá. Vy během té doby zaléváte až o polovinu méně - šetříte tím svůj čas a peníze.


Jak polštářek používat, jak funguje, nejčastější dotazy a odkaz k objednání najdete na http://www.hydrobox.cz/.

Více informací o všech produktech získáte na stránkách www.benco.cz, kde je můžete rovněž zakoupit. Pokud nenajdete odpovědi na všechny vaše otázky, zodpovíme vám je na telefonu +420 733 151 996 nebo e-malu mohaplovaa@seznam.cz.
13.04.2018

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444