Jarní romance aneb snění jako na rozkvetlé louce

Rozkvetlý domov plný jemných látek s květinami v pastelových barvách přivítá každá romantická duše. Příjemné motivy spolu s něžnými doplňky vytvoří malý ráj pro celodenní snění i lenošení. Rajská oáza je místem pro dokonalý odpočinek.

Saténové povlečení

Originální povlečení SATÉN DESIGN TULIPS v sobě spojuje luxusní jemnou saténovou tkaninu se zajímavými trendovými vzory. Vysoce kvalitní satén vyrobený z nejjemnějších přízí dlouhovlákné česané bavlny poskytuje komfort jemné tkaniny, nižší mačkavosti a snadné údržby pro moderní domácnosti. Při sušení v závěsu nevyžaduje žehlení.
 

Vyměňte hřejivé přikrývky za celoroční, spánek bude o mnoho příjemnější

Prošívané nealergenní přikrývky SCANquilt jsou více než dvacet let vyráběny s nejvyšší péčí a získaly si oblibu pro příjemný omak, trvanlivost a vysokou kvalitu používaných materiálů i zpracování. Při vrstvení jemných pavučin z kvalitních polyesterových prostorově tvarovaných vláken se nepoužívají žádné chemikálie, proto si naše přikrývky zachovávají měkkost, splývavost a objemovou stálost po dlouhou dobu.
 

Velikonoční stolování

Zpestřete si vaši kuchyň a stůl a vybírejte z mnoha barev bavlněného prostírání v jednobarevném i více barevném provedení a v různých rozměrech.
 
 
23.04.2020 | PR
  • SCANquilt

    Česká značka SCANquilt s více než 50 prodejnami si zakládá na vysoké kvalitě zboží, dlouhodobě nabízí jeden z nejširších programů lůžkovin a přináší nové designové trendy v bydlení.  


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444