Jarní inspirace ve skandinávském stylu - Bella Rose

Okouzlující skandinávský styl je plný romantiky, něžných barev a radosti. Inspirovaný je půvabem venkova. Bytové doplňky a dekorace pro zahradu ve vintage stylu „ jako by měly duši“ – potěší vás a vždy vám zvednou náladu. S příchodem jara vnesou do každého interiéru i exteriéru závan svěžího vzduchu. Přijměte naše srdečné pozvání do okouzlujícího světa bytových doplňků Bella Rose, které dokáží umocnit atmosféru opravdového domova.

Jaro v kuchyni

Letošní jaro přineslo ohromující řadu novinek napříč sortimentem všech oblíbených skandinávských značek. Snad nejvíce zastoupené jsou doplňky do kuchyně a kuchyňské potřeby. Hravé barvy porcelánu, keramiky, skla i kuchyňského textilu. Ať už je to kolekce Mynte od IbLaursen, nebo rozverná jarní kolekce Green Gate -  všechny tyhle jarní kousky vám zaručeně zvednou náladu.



Na obrázku: novinky do kuchyně od IbLaursen a GreenGate. Kuchyňské doplňky z nových kolekcí pořídite už od 29,- Kč (keramické lžičky Mynte)
Jarní inspirace pro zahradu

Hravou jarní náladu na zahrádce můžete ještě více umocnit dobře zvolenými dekoračními prvky. Květníky a květináče v zastaralém vintage stylu i veselé obaly na bylinky umístíte na zahrádku stejně snadno jako na balkonový parapet. Velmi oblíbeným zahradním doplňkem jsou moderní konvičky, které jsou nejen dekorací, ale jsou samozřejmě také funkční. Nezapomeňte s jarní náladou na ptáčky a pořiďte si na zahrádku vlastní stylovou ptačí budku či krmítko. Ptáčkové se vám odmění svým zpěvem.


Na obrázku: zahradní konev s puntíky 8 l – 1105,- Kč, obal na květiny „Užívej si maličkostí“ - 159,- Kč, designová ptačí budka ze dřeva – 629,- Kč
Malé detaily pro velké změny 
 
Úchytky na nábytek jsou v celkovém interiéru jen malými drobnostmi, které však dokáží změnit náladu celé místnosti. S porcelánovými a kovovými nábytkovými úchytkami proměníte i starou almaru v dokonalý designový kousek. Dalším mini doplňkěm, který vnese do vašeho domova trochu jarní hravosti – jsou Washi pásky. Jedná se o japonské designové pásky, vyrobené z rýžového papíru. Skvělé jsou k přichycení fotografií, plakátů i k dárkovému balení. 




Na obrázku: porcelánová úchytka Sarah 4 cm – 95,- Kč, lepicí pásky Washi na Bella Rose – cena od 39,- Kč, porcelánová úchytka Maroccan grey - 86,- Kč
Podívejte se na další bytové doplňky. Navštivte www.bellarose.cz.
05.06.2013

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444